Naon hukum perusahaan

Hukum perusahaan (ogé katelah hukum bisnis atanapi hukum perusahaan atanapi kadang hukum perusahaan) mangrupikeun badan hukum anu ngatur hak, hubungan, sareng tingkah laku jalma, perusahaan, organisasi sareng bisnis. Istilah ieu ngarujuk kana prakték hukum hukum anu aya hubunganana sareng perusahaan, atanapi kana téori perusahaan.

ngabagikeun