Naon perusahaan

Perusahaan mangrupikeun kecap sanés kanggo bisnis atanapi perusahaan nirlaba, tapi paling sering dikaitkeun sareng usaha wirausaha. Jalma anu ngagaduhan kasuksésan wirausaha sering disebatkeun salaku "enterprising." Istilah Perusahaan utamina dianggo di Amérika Serikat.

Law & More B.V.