Naon perusahaan

Perusahaan mangrupikeun kecap sanés kanggo bisnis atanapi perusahaan nirlaba, tapi paling sering dikaitkeun sareng usaha wirausaha. Jalma anu ngagaduhan kasuksésan wirausaha sering disebatkeun salaku "enterprising." Istilah Perusahaan utamina dianggo di Amérika Serikat.

Naha anjeun peryogi bantosan hukum atanapi naséhat ngeunaan perusahaan? Atawa anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan topik ieu? Urang Pangacara hukum perusahaan bakal senang pikeun mantuan Anjeun!

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More