Naon keuangan

Keuangan mangrupikeun istilah anu lega anu ngagambarkeun kagiatan anu aya hubunganana sareng perbankan, pangungkit atanapi hutang, kiridit, pasar modal, artos, sareng investasi. Dasarna, kauangan ngagambarkeun manajemén artos sareng prosés kéngingkeun dana anu diperyogikeun. Keuangan ogé kalebet pangawasan, ciptaan, sareng diajar ngeunaan artos, perbankan, kiridit, investasi, aset, sareng tanggungan anu ngawangun sistem kauangan.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.