Naon keuangan

Keuangan mangrupikeun istilah anu lega anu ngagambarkeun kagiatan anu aya hubunganana sareng perbankan, pangungkit atanapi hutang, kiridit, pasar modal, artos, sareng investasi. Dasarna, kauangan ngagambarkeun manajemén artos sareng prosés kéngingkeun dana anu diperyogikeun. Keuangan ogé kalebet pangawasan, ciptaan, sareng diajar ngeunaan artos, perbankan, kiridit, investasi, aset, sareng tanggungan anu ngawangun sistem kauangan.

Law & More B.V.