Naon bisnis internasional

Bisnis internasional ngarujuk kana perdagangan barang, jasa, téknologi, modal sareng / atanapi kawenangan ngalangkungan wates nasional sareng dina skala global atanapi transnasional. Éta ngalibatkeun transaksi lintas-wates barang sareng jasa antara dua nagara atanapi langkung.

Naha anjeun peryogi bantosan hukum atanapi naséhat ngeunaan bisnis internasional? Atawa anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan topik ieu? Urang Pangacara hukum perusahaan jeung Pangacara hukum internasional bakal senang pikeun mantuan Anjeun!

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More