Naon bisnis internasional

Bisnis internasional ngarujuk kana perdagangan barang, jasa, téknologi, modal sareng / atanapi kawenangan ngalangkungan wates nasional sareng dina skala global atanapi transnasional. Éta ngalibatkeun transaksi lintas-wates barang sareng jasa antara dua nagara atanapi langkung.

ngabagikeun