Naon hukum merkantil

Hukum Mercantile mangrupikeun daérah anu lega tina undang-undang, undang-undang, kasus sareng adat istiadat, anu aya hubunganana sareng perdagangan, penjualan, ngagaleuh, ngajual, ngangkut, kontrak sareng sagala jinis transaksi bisnis.

Law & More B.V.