Naon hukum merkantil

Hukum Mercantile mangrupikeun daérah anu lega tina undang-undang, undang-undang, kasus sareng adat istiadat, anu aya hubunganana sareng perdagangan, penjualan, ngagaleuh, ngajual, ngangkut, kontrak sareng sagala jinis transaksi bisnis.

Naha anjeun peryogi bantosan hukum atanapi naséhat ngeunaan hukum dagang? Atawa anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan topik ieu? Urang Pangacara hukum perusahaan bakal senang pikeun mantuan Anjeun!

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More