Naon kontrak kuasi

Kontrak kuasi mangrupikeun kontrak anu didamel ku pengadilan nalika teu aya kontrak resmi sapertos di antara pihak-pihak, sareng aya sengketa ngeunaan pamayaran kanggo barang atanapi jasa anu disayogikeun. Pengadilan nyiptakeun kontrak kuasi pikeun nyegah pésta ti diperkaya sacara teu adil, atanapi tina kauntungan tina kaayaan nalika anjeunna henteu pantes pikeun ngalakukeunana.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.