Naon kontrak kuasi

Kontrak kuasi mangrupikeun kontrak anu didamel ku pengadilan nalika teu aya kontrak resmi sapertos di antara pihak-pihak, sareng aya sengketa ngeunaan pamayaran kanggo barang atanapi jasa anu disayogikeun. Pengadilan nyiptakeun kontrak kuasi pikeun nyegah pésta ti diperkaya sacara teu adil, atanapi tina kauntungan tina kaayaan nalika anjeunna henteu pantes pikeun ngalakukeunana.

Naha anjeun peryogi bantosan hukum atanapi naséhat ngeunaan kontrak kuasi? Atawa anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan topik ieu? Urang Pangacara hukum kontrak bakal senang pikeun mantuan Anjeun!

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More