Naon kontrak kuasi

Kontrak kuasi mangrupikeun kontrak anu didamel ku pengadilan nalika teu aya kontrak resmi sapertos di antara pihak-pihak, sareng aya sengketa ngeunaan pamayaran kanggo barang atanapi jasa anu disayogikeun. Pengadilan nyiptakeun kontrak kuasi pikeun nyegah pésta ti diperkaya sacara teu adil, atanapi tina kauntungan tina kaayaan nalika anjeunna henteu pantes pikeun ngalakukeunana.

Law & More B.V.