Naon perjanjian pemegang saham

Anu nyekel saham mangrupikeun individu atanapi lembaga (kalebet perusahaan) anu sacara sah ngagaduhan hiji atanapi langkung saham dina korporasi umum atanapi swasta. Perjanjian pemegang saham, anu disebut ogé perjanjian pemegang saham, mangrupikeun susunan diantara pemegang saham perusahaan anu ngajelaskeun kumaha perusahaan kedah dioperasikeun sareng ngajelaskeun hak sareng kawajiban pemegang saham. Perjanjian ogé kalebet inpormasi ngeunaan manajemén perusahaan sareng kaistiméwaan sareng panangtayungan pemegang saham.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.