Naon manajemén stratégis

Manajemén stratégis nyaéta manajemén sumberdaya hiji organisasi pikeun ngahontal tujuan sareng tujuanana. Manajemén stratégis ngalibatkeun tujuan tujuan, nganalisis lingkungan anu kompetitif, nganalisis organisasi internal, ngaevaluasi stratégi, sareng mastikeun yén manajemén ngagulung stratégi di saluruh organisasi.

Law & More B.V.