Naon kontrak anu teu tiasa dikuatkeun

Kontrak anu teu tiasa dijalankeun mangrupikeun perjanjian tertulis atanapi lisan anu moal dilaksanakeun ku pangadilan. Aya seueur alesan anu béda yén pangadilan henteu tiasa nerapkeun kontrak. Kontrak tiasa henteu tiasa dilaksanakeun kusabab masalahna, kusabab hiji pihak kana perjanjian henteu adil ngamanpaatkeun pihak anu sanés, atanapi kusabab henteu cekap aya bukti perjanjian.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.