Naon kontrak anu teu tiasa dikuatkeun

Kontrak anu teu tiasa dijalankeun mangrupikeun perjanjian tertulis atanapi lisan anu moal dilaksanakeun ku pangadilan. Aya seueur alesan anu béda yén pangadilan henteu tiasa nerapkeun kontrak. Kontrak tiasa henteu tiasa dilaksanakeun kusabab masalahna, kusabab hiji pihak kana perjanjian henteu adil ngamanpaatkeun pihak anu sanés, atanapi kusabab henteu cekap aya bukti perjanjian.

Law & More B.V.