Naon kontrak batal

Kontrak anu batal mangrupikeun perjanjian resmi antara dua pihak anu tiasa dilakukeun henteu tiasa dilaksanakeun kusabab sababaraha alesan hukum.

Naha anjeun peryogi bantosan hukum atanapi naséhat ngeunaan kontrak anu tiasa dibatalkeun? Atawa anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan topik ieu? Urang Pangacara hukum kontrak bakal senang pikeun mantuan Anjeun!

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More