Talak mutlak

Pamungkas, pengakhiran hukum perkawinan (sapertos dibédakeun tina pamisahan hukum) nalika kadua pihak bébas nikah deui. Cerai mutlak ngabubarkeun perkawinan, henteu sapertos cerai terbatas, anu bertindak salaku perjanjian pamisahan.

Law & More B.V.