Dibatalkeun

Nalika perkawinan dina batal, éta hartosna union nyatakeun batal sareng henteu sah. Intina, perkawinan dianggap pernah aya ti heula. Ieu bénten sareng perceraian kusabab perceraian nandaan akhir persatuan anu sah, tapi perkawinan masih diakui parantos aya. Beda sareng talak sareng maot, ngabatalkeun perkawinan nyababkeun perkawinan janten teu aya dina panon hukum, anu tiasa mangaruhan babagian harta sareng hak asuh barudak.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.