Dibatalkeun

Nalika perkawinan dina batal, éta hartosna union nyatakeun batal sareng henteu sah. Intina, perkawinan dianggap pernah aya ti heula. Ieu bénten sareng perceraian kusabab perceraian nandaan akhir persatuan anu sah, tapi perkawinan masih diakui parantos aya. Beda sareng talak sareng maot, ngabatalkeun perkawinan nyababkeun perkawinan janten teu aya dina panon hukum, anu tiasa mangaruhan babagian harta sareng hak asuh barudak.

Naha anjeun peryogi bantosan hukum atanapi naséhat ngeunaan Perceraian? Atawa anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan topik ieu? Urang Pangacara cerai bakal senang pikeun mantuan Anjeun!

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More