Dibatalkeun

Nalika perkawinan dina batal, éta hartosna union nyatakeun batal sareng henteu sah. Intina, perkawinan dianggap pernah aya ti heula. Ieu bénten sareng perceraian kusabab perceraian nandaan akhir persatuan anu sah, tapi perkawinan masih diakui parantos aya. Beda sareng talak sareng maot, ngabatalkeun perkawinan nyababkeun perkawinan janten teu aya dina panon hukum, anu tiasa mangaruhan babagian harta sareng hak asuh barudak.

Law & More B.V.