Hak asuh budak saatos cerai

Hak asuh budak kaasup tugas sareng hak kolot pikeun ngabina sareng miara budakna anu di bawah umur. Ieu ngeunaan karaharjaan fisik, kasalametan sareng pamekaran budak leutik. Dimana kolotna ngalaksanakeun otoritas parental gabungan mutuskeun ngalamar cerai, kolotna bakal, dina prinsipna, tetep ngalaksanakeun otoritas kolot babarengan.

Pengecualian tiasa dilakukeun: pengadilan tiasa mutuskeun yén salah sahiji kolotna ngagaduhan kawenangan kolot pinuh. Nanging, dina nyandak kaputusan ieu, kapentingan anu hadé pikeun budak anu paling penting. Ieu kasus dimana aya résiko anu teu tiasa ditarima yén anak bakal kajebak atanapi leungit antara kolot (sareng kaayaan éta sigana moal ningkat sacara cekap dina jangka pondok), atanapi dimana parobihan hak asuh upami teu diperyogikeun pikeun kapentingan anu paling dipikaresep ti anak.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.