Ngarojong budak

Upami barudak aub dina cerai, dukungan budak mangrupikeun bagian penting tina pangaturan kauangan. Dina kaayaan ko-parenting, barudak silih berganti cicing sareng sepuhna sareng sepuhna ngabagi biaya. Anjeun tiasa ngadamel perjanjian ngeunaan pangrojong budak babarengan. Pasatujuan ieu bakal ditetepkeun dina rencana parenting. Anjeun bakal ngalebetkeun perjanjian ieu ka pengadilan. Hakim bakal tumut kana kabutuhan barudak nalika mutuskeun bantosan budakna. Bagan khusus parantos dikembangkeun pikeun tujuan ieu hakim nyandak panghasilan sapertos sateuacan sateuacan cerai salaku titik awal. Salaku tambahan, hakim nangtoskeun jumlah anu jalma anu kedah mayar nafkah tiasa sono. Ieu disebat kapasitas kanggo mayar. Kamampuh jalma anu ngurus barudak ogé diperhatoskeun. Hakim ngajantenkeun perjanjian final sareng nyatet aranjeunna. Jumlah pangropéa disaluyukeun taunan.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.