Ngarojong budak

Upami barudak aub dina cerai, dukungan budak mangrupikeun bagian penting tina pangaturan kauangan. Dina kaayaan ko-parenting, barudak silih berganti cicing sareng sepuhna sareng sepuhna ngabagi biaya. Anjeun tiasa ngadamel perjanjian ngeunaan pangrojong budak babarengan. Pasatujuan ieu bakal ditetepkeun dina rencana parenting. Anjeun bakal ngalebetkeun perjanjian ieu ka pengadilan. Hakim bakal tumut kana kabutuhan barudak nalika mutuskeun bantosan budakna. Bagan khusus parantos dikembangkeun pikeun tujuan ieu hakim nyandak panghasilan sapertos sateuacan sateuacan cerai salaku titik awal. Salaku tambahan, hakim nangtoskeun jumlah anu jalma anu kedah mayar nafkah tiasa sono. Ieu disebat kapasitas kanggo mayar. Kamampuh jalma anu ngurus barudak ogé diperhatoskeun. Hakim ngajantenkeun perjanjian final sareng nyatet aranjeunna. Jumlah pangropéa disaluyukeun taunan.

Naha anjeun peryogi bantosan hukum atanapi naséhat ngeunaan Perceraian? Atawa anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan topik ieu? Urang Pangacara cerai bakal senang pikeun mantuan Anjeun!

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More