Cerai sipil

Cerai sipil ogé kawanoh salaku cerai kolaborasi, hartina cerai anu taat kana hukum kolaborasi. Dina perceraian sipil atanapi kolaboratif, kadua pihak ngajaga nasihat, anu ngadopsi gaya kolaborasi sareng damel babarengan pikeun ngusahakeun ngabéréskeun masalah, atanapi sahenteuna ngirangan jumlah sareng tingkat perselisihan éta. Konseling sareng palanggan na ngupayakeun ngawangun konsensus sareng nyandak kaputusan sakumaha mungkin di luar pengadilan.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.