Cerai sipil

Cerai sipil ogé kawanoh salaku cerai kolaborasi, hartina cerai anu taat kana hukum kolaborasi. Dina perceraian sipil atanapi kolaboratif, kadua pihak ngajaga nasihat, anu ngadopsi gaya kolaborasi sareng damel babarengan pikeun ngusahakeun ngabéréskeun masalah, atanapi sahenteuna ngirangan jumlah sareng tingkat perselisihan éta. Konseling sareng palanggan na ngupayakeun ngawangun konsensus sareng nyandak kaputusan sakumaha mungkin di luar pengadilan.

Naha anjeun peryogi bantosan hukum atanapi naséhat ngeunaan Perceraian? Atawa anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan topik ieu? Urang Pangacara cerai bakal senang pikeun mantuan Anjeun!

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More