Cerai sipil

Cerai sipil ogé kawanoh salaku cerai kolaborasi, hartina cerai anu taat kana hukum kolaborasi. Dina perceraian sipil atanapi kolaboratif, kadua pihak ngajaga nasihat, anu ngadopsi gaya kolaborasi sareng damel babarengan pikeun ngusahakeun ngabéréskeun masalah, atanapi sahenteuna ngirangan jumlah sareng tingkat perselisihan éta. Konseling sareng palanggan na ngupayakeun ngawangun konsensus sareng nyandak kaputusan sakumaha mungkin di luar pengadilan.

Law & More B.V.