Hartosna talak

Cerai, ogé dikenal salaku bubaran perkawinan, nyaéta prosés ngeureunkeun perkawinan atanapi perkawinan. Cerai biasana nyababkeun ngabatalkeun atanapi nyusun deui tugas hukum sareng tanggung jawab perkawinan, sahingga ngabubarkeun ikatan perkawinan antara pasangan anu nikah dina kakawasaan hukum nagara atanapi nagara. Hukum perceraian beda-beda jauh di sakumna dunya, tapi di kaseueuran nagara, éta meryogikeun sanksi pengadilan atanapi otoritas sanés dina prosés hukum. Prosés hukum perceraian ogé tiasa ngalibatkeun masalah nafkah, hak asuh budak, dukungan budak, distribusi harta, sareng ngabagi hutang.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.