Hartosna talak

Cerai, ogé dikenal salaku bubaran perkawinan, nyaéta prosés ngeureunkeun perkawinan atanapi perkawinan. Cerai biasana nyababkeun ngabatalkeun atanapi nyusun deui tugas hukum sareng tanggung jawab perkawinan, sahingga ngabubarkeun ikatan perkawinan antara pasangan anu nikah dina kakawasaan hukum nagara atanapi nagara. Hukum perceraian beda-beda jauh di sakumna dunya, tapi di kaseueuran nagara, éta meryogikeun sanksi pengadilan atanapi otoritas sanés dina prosés hukum. Prosés hukum perceraian ogé tiasa ngalibatkeun masalah nafkah, hak asuh budak, dukungan budak, distribusi harta, sareng ngabagi hutang.

Law & More B.V.