hukum kulawarga

Hukum kulawarga mangrupikeun bidang hukum anu ngabahas hubungan kulawarga. Éta kalebet nyiptakeun hubungan kulawarga sareng ngarecah aranjeunna. Hukum kulawarga ngabahas palaksanaan perkawinan, cerai, kalahiran, adopsi atanapi otoritas kolot.

ngabagikeun