Dasar pikeun cerai

Upami perceraian ku ijin silih sanés mangrupikeun pilihan, anjeun tiasa ngémutan prosés perceraian sacara sepihak dina alesan tina gangguan anu teu tiasa dibenerkeun tina perkawinan. Perkawinan sacara irreparable kaganggu nalika panerusna koordinasi antara pasangan sareng hubunganana janten teu mungkin sabab kusabab gangguan éta. Kanyataan beton nunjukkeun gangguan anu teu tiasa dibenerkeun tina perkawinan panginten, contona, zinah atanapi henteu deui cicing babarengan di bumi perkawinan.

Naha anjeun peryogi bantosan hukum atanapi naséhat ngeunaan Perceraian? Atawa anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan topik ieu? Urang Pangacara cerai bakal senang pikeun mantuan Anjeun!

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More