Dasar pikeun cerai

Upami perceraian ku ijin silih sanés mangrupikeun pilihan, anjeun tiasa ngémutan prosés perceraian sacara sepihak dina alesan tina gangguan anu teu tiasa dibenerkeun tina perkawinan. Perkawinan sacara irreparable kaganggu nalika panerusna koordinasi antara pasangan sareng hubunganana janten teu mungkin sabab kusabab gangguan éta. Kanyataan beton nunjukkeun gangguan anu teu tiasa dibenerkeun tina perkawinan panginten, contona, zinah atanapi henteu deui cicing babarengan di bumi perkawinan.

Law & More B.V.