Dasar pikeun cerai

Upami perceraian ku ijin silih sanés mangrupikeun pilihan, anjeun tiasa ngémutan prosés perceraian sacara sepihak dina alesan tina gangguan anu teu tiasa dibenerkeun tina perkawinan. Perkawinan sacara irreparable kaganggu nalika panerusna koordinasi antara pasangan sareng hubunganana janten teu mungkin sabab kusabab gangguan éta. Kanyataan beton nunjukkeun gangguan anu teu tiasa dibenerkeun tina perkawinan panginten, contona, zinah atanapi henteu deui cicing babarengan di bumi perkawinan.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.