Sabaraha alimony cerai

Jumlah nafkah sanés mangrupikeun jumlah anu tetep tapi diitung pikeun tiap perceraian dumasar kana kaayaan pribadi anjeun sareng mantan pasangan anjeun. Boh panghasilan anjeun, kabutuhan pribadi sareng kabutuhan barudak anjeun, upami anjeun ngagaduhan, dipertimbangkeun.

Law & More B.V.