Cerai kawates

Cerai kawates ogé disebut salaku pisah légal. Pamisahan kitu, prosedur hukum khusus anu ngamungkinkeun pasangan hirup hirup misah tapi dina waktos anu sareng tetep nikah sacara sah. Dina pengertian ieu, prosedur ieu nyumponan kabutuhan pasangan anu, kusabab kapercayaan agama atanapi filosofisna, henteu hoyong milari cerai.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.