Cerai kawates

Cerai kawates ogé disebut salaku pisah légal. Pamisahan kitu, prosedur hukum khusus anu ngamungkinkeun pasangan hirup hirup misah tapi dina waktos anu sareng tetep nikah sacara sah. Dina pengertian ieu, prosedur ieu nyumponan kabutuhan pasangan anu, kusabab kapercayaan agama atanapi filosofisna, henteu hoyong milari cerai.

Law & More B.V.