Teu lepat talak

Cerai henteu lepat nyaéta cerai anu ngabubarkeun perkawinan henteu meryogikeun nunjukkeun kalakuan salah salah sahiji pihak. Undang-undang anu nyayogikeun cerai henteu lepat ngamungkinkeun pengadilan kulawarga pikeun masihan cerai salaku réspon kana petisi ku salah sahiji pihak perkawinan tanpa meryogikeun panyogok pikeun nyayogikeun bukti yén terdakwa parantos ngalanggar kontrak perkawinan. Alesan anu paling umum henteu aya lepatna perceraian nyaéta kusabab béda anu teu tiasa disébutkeun atanapi konflik kapribadian, anu hartosna pasangan éta henteu sanggup ngungkulan bébédaanana.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.