Teu lepat talak

Cerai henteu lepat nyaéta cerai anu ngabubarkeun perkawinan henteu meryogikeun nunjukkeun kalakuan salah salah sahiji pihak. Undang-undang anu nyayogikeun cerai henteu lepat ngamungkinkeun pengadilan kulawarga pikeun masihan cerai salaku réspon kana petisi ku salah sahiji pihak perkawinan tanpa meryogikeun panyogok pikeun nyayogikeun bukti yén terdakwa parantos ngalanggar kontrak perkawinan. Alesan anu paling umum henteu aya lepatna perceraian nyaéta kusabab béda anu teu tiasa disébutkeun atanapi konflik kapribadian, anu hartosna pasangan éta henteu sanggup ngungkulan bébédaanana.

Naha anjeun peryogi bantosan hukum atanapi naséhat ngeunaan Perceraian? Atawa anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan topik ieu? Urang Pangacara cerai bakal senang pikeun mantuan Anjeun!

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More