Cerai pensiunan

Dina acara perceraian, anjeun duaan ngagaduhan hak satengah tina pensiun pasangan anjeun. Ieu nyatakeun dina hukum. Éta ngan ukur masalah pensiun anjeun akruan salami perkawinan atanapi hubungan anu didaptarkeun. Divisi ieu disebatna 'penyamaan pensiun'. Upami anjeun hoyong ngabagi pensiun sacara béda, anjeun tiasa ngadamel perjanjian ngeunaan ieu. Anjeun tiasa gaduh notaris nyerat perjanjian ieu dina perjanjian preenuptial atanapi perjanjian kemitraan anjeun atanapi anjeun tiasa gaduh pengacara atanapi mediator nyerat perjanjian ieu dina perjanjian cerai. Ieu mangrupikeun dokumén anu ngandung sadaya perjanjian, sapertos nyebarkeun katuangan anjeun, bumi, mancén, hutang sareng kumaha anjeun ngatur nafkah. Anjeun tiasa ogé milih divisi anu sanés. Dina hal éta anjeun ngimbangan hak anjeun pikeun mancén sareng hak-hak séjén. Salaku conto, upami anjeun nampi bagian anu langkung ageung tina mancén anjeun, anjeun tiasa milih nampi kirang nafkah ti salaki anjeun.

Law & More B.V.