Cerai pensiunan

Dina acara perceraian, anjeun duaan ngagaduhan hak satengah tina pensiun pasangan anjeun. Ieu nyatakeun dina hukum. Éta ngan ukur masalah pensiun anjeun akruan salami perkawinan atanapi hubungan anu didaptarkeun. Divisi ieu disebatna 'penyamaan pensiun'. Upami anjeun hoyong ngabagi pensiun sacara béda, anjeun tiasa ngadamel perjanjian ngeunaan ieu. Anjeun tiasa gaduh notaris nyerat perjanjian ieu dina perjanjian preenuptial atanapi perjanjian kemitraan anjeun atanapi anjeun tiasa gaduh pengacara atanapi mediator nyerat perjanjian ieu dina perjanjian cerai. Ieu mangrupikeun dokumén anu ngandung sadaya perjanjian, sapertos nyebarkeun katuangan anjeun, bumi, mancén, hutang sareng kumaha anjeun ngatur nafkah. Anjeun tiasa ogé milih divisi anu sanés. Dina hal éta anjeun ngimbangan hak anjeun pikeun mancén sareng hak-hak séjén. Salaku conto, upami anjeun nampi bagian anu langkung ageung tina mancén anjeun, anjeun tiasa milih nampi kirang nafkah ti salaki anjeun.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.