Remarriage

Nikah deui hartosna nikah deui saatos maot atanapi cerai ti pasangan. Mangrupikeun perkawinan anu kadua atanapi salajengna. Nikah deui tiasa nampilkeun sababaraha masalah hukum sapertos nafkah, hak asuhan sareng warisan.

Naha anjeun peryogi bantosan hukum atanapi naséhat ngeunaan Perceraian? Atawa anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan topik ieu? Urang Pangacara cerai bakal senang pikeun mantuan Anjeun!

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More