Remarriage

Nikah deui hartosna nikah deui saatos maot atanapi cerai ti pasangan. Mangrupikeun perkawinan anu kadua atanapi salajengna. Nikah deui tiasa nampilkeun sababaraha masalah hukum sapertos nafkah, hak asuhan sareng warisan.

Law & More B.V.