Pasatujuan misahkeun

Pasatujuan pipisahan mangrupikeun dokumén yén dua jalma dina perkawinan nganggo ngabagi aset sareng tanggung jawab nalika nyiapkeun pipisahan atanapi cerai. Éta kalebet istilah pikeun ngabagi hak asuh budak sareng dukungan budak, tanggung jawab kolot, dukungan pasangan, harta sareng hutang, sareng kulawarga sareng aspek kauangan anu sanés panginten hoyong dialokeun atanapi dibagi.

Naha anjeun peryogi bantosan hukum atanapi naséhat ngeunaan Perceraian? Atawa anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan topik ieu? Urang Pangacara cerai bakal senang pikeun mantuan Anjeun!

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More