Pasatujuan misahkeun

Pasatujuan pipisahan mangrupikeun dokumén yén dua jalma dina perkawinan nganggo ngabagi aset sareng tanggung jawab nalika nyiapkeun pipisahan atanapi cerai. Éta kalebet istilah pikeun ngabagi hak asuh budak sareng dukungan budak, tanggung jawab kolot, dukungan pasangan, harta sareng hutang, sareng kulawarga sareng aspek kauangan anu sanés panginten hoyong dialokeun atanapi dibagi.

Law & More B.V.