Pasatujuan misahkeun

Pasatujuan pipisahan mangrupikeun dokumén yén dua jalma dina perkawinan nganggo ngabagi aset sareng tanggung jawab nalika nyiapkeun pipisahan atanapi cerai. Éta kalebet istilah pikeun ngabagi hak asuh budak sareng dukungan budak, tanggung jawab kolot, dukungan pasangan, harta sareng hutang, sareng kulawarga sareng aspek kauangan anu sanés panginten hoyong dialokeun atanapi dibagi.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.