Naon alimony dumasar kana

Aya daptar seueur faktor nalika nangtoskeun naha nafkah kedah dipasihkeun sapertos:

  • Anjeunna kabutuhan kauangan partai anu nyungkeun nafkah
  • Kamampuh pamayaran kanggo mayar
  • Gaya hirup anu dinikmati pasangan nalika nikah
  • Naon anu tiasa didamel masing-masing pihak, kalebet naon anu aranjeunna hasilkeun ogé kapasitas pangasilanana
  • Panjang kawin
  • barudak

Pihak anu wajib mayar nafkah bakal, dina kaseueuran kasus, diperyogikeun mayar jumlah anu ditangtoskeun unggal bulan salami periode anu bakal ditangtukeun dina kaputusan pasangan ngeunaan cerai atanapi perjanjian pakampungan. Pamayaran nafkah kumaha waé, henteu kedah kajantenan pikeun waktos anu teu ditangtoskeun. Aya conto anu pihak anu wajib tiasa lirén mayar nafkah. Pamayaran nafkah tiasa lirén upami aya kajadian sapertos kieu:

  • Anu nampi deui
  • Barudak ngahontal umur déwasa
  • Pengadilan mutuskeun yén saatos sababaraha waktos anu lumayan, anu nampi teu ngalakukeun upaya anu nyugemakeun pikeun mandiri.
  • Anu mayar pensiunan, saatos hakim tiasa mutuskeun ngarobih jumlah nafkah anu kedah dibayar,
  • Pupusna salah sahiji pihak.
Law & More B.V.