Naon ari nafkah pikeun

Alimoni dimaksudkeun pikeun nyayogikeun dukungan kauangan ka pasangan anu ngahasilkeun panghasilan langkung handap, atanapi dina sababaraha kasus, henteu aya penghasilan pisan. Salaku conto, dina kasus nalika aya barudak anu kalibet, lalaki éta sajarahna janten panguntungkeun, sareng awéwé éta panginten parantos nyerah karirna pikeun ngabina murangkalih sareng bakal aya kerugian finansial saatos pipisahan atanapi pepegatan. Hukum di seueur nagara nyatakeun yén pasangan anu dipegatkeun ngagaduhan hak pikeun hirup dina kualitas kahirupan anu sami anu parantos dipiboga nalika nikah.

Naha anjeun peryogi bantosan hukum atanapi naséhat ngeunaan Perceraian? Atawa anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan topik ieu? Urang Pangacara cerai bakal senang pikeun mantuan Anjeun!

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More