Naon ari nafkah pikeun

Alimoni dimaksudkeun pikeun nyayogikeun dukungan kauangan ka pasangan anu ngahasilkeun panghasilan langkung handap, atanapi dina sababaraha kasus, henteu aya penghasilan pisan. Salaku conto, dina kasus nalika aya barudak anu kalibet, lalaki éta sajarahna janten panguntungkeun, sareng awéwé éta panginten parantos nyerah karirna pikeun ngabina murangkalih sareng bakal aya kerugian finansial saatos pipisahan atanapi pepegatan. Hukum di seueur nagara nyatakeun yén pasangan anu dipegatkeun ngagaduhan hak pikeun hirup dina kualitas kahirupan anu sami anu parantos dipiboga nalika nikah.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.