Naon tujuan nafkah

Tujuan tina nafkah nyaéta pikeun ngawatesan pangaruh ékonomi anu henteu adil tina perceraian ku cara nyayogikeun panghasilan neraskeun ka pasangan anu teu kéngingkeun gaji atanapi kéngingkeun gaji handap. Bagéan anu dibenerkeun nyaéta yén salaki-salaki mungkin parantos milih pikeun ngiringan karier pikeun nyokong kulawarga sareng peryogi waktos kanggo ngembangkeun katerampilan padamelan pikeun nyalira diri.

Law & More B.V.