Naon tujuan nafkah

Tujuan tina nafkah nyaéta pikeun ngawatesan pangaruh ékonomi anu henteu adil tina perceraian ku cara nyayogikeun panghasilan neraskeun ka pasangan anu teu kéngingkeun gaji atanapi kéngingkeun gaji handap. Bagéan anu dibenerkeun nyaéta yén salaki-salaki mungkin parantos milih pikeun ngiringan karier pikeun nyokong kulawarga sareng peryogi waktos kanggo ngembangkeun katerampilan padamelan pikeun nyalira diri.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.