Hartos panyiksa

Extortion mangrupikeun panggunaan anu salah tina kakuatan anu sabenerna atanapi kaancam, kekerasan, atanapi intimidasi pikeun kéngingkeun artos atanapi harta ti hiji individu atanapi badan. Pemerasan umumna ngalibatkeun ancaman dilakukeun ka jalma korban atanapi milik, atanapi ka kulawarga atanapi babaturanana.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.