Hartos panyiksa

Extortion mangrupikeun panggunaan anu salah tina kakuatan anu sabenerna atanapi kaancam, kekerasan, atanapi intimidasi pikeun kéngingkeun artos atanapi harta ti hiji individu atanapi badan. Pemerasan umumna ngalibatkeun ancaman dilakukeun ka jalma korban atanapi milik, atanapi ka kulawarga atanapi babaturanana.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More