Hartos panyiksa

Extortion mangrupikeun panggunaan anu salah tina kakuatan anu sabenerna atanapi kaancam, kekerasan, atanapi intimidasi pikeun kéngingkeun artos atanapi harta ti hiji individu atanapi badan. Pemerasan umumna ngalibatkeun ancaman dilakukeun ka jalma korban atanapi milik, atanapi ka kulawarga atanapi babaturanana.