Naon rupa-rupa hukum

Sanaos seueur jinis hukum anu tiasa diulik sareng dianggap, sering janten paling gampang pikeun dikelompokkeun kana dua kategori dasar: hukum umum sareng hukum swasta. Hukum publik nyaéta anu ditetepkeun ku pamaréntah pikeun langkung ngatur sareng ngatur paripolah warga nagara, anu sering kalebet hukum pidana sareng undang-undang konstitusional. Hukum swasta nyaéta anu didirikeun pikeun ngabantosan perjanjian bisnis sareng pribadi antara individu, biasana kalebet hukum tort sareng undang-undang properti. Kusabab hukum mangrupikeun prinsip anu lega, undang-undang parantos dibagi kana lima daérah hukum; Hukum konstitusional, hukum administrasi, hukum pidana, hukum sipil sareng hukum internasional.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More