Naon anu dilakukeun firma hukum

Perusahaan hukum mangrupikeun badan usaha anu dibentuk ku hiji atanapi sababaraha ahli hukum pikeun ngalaksanakeun prakték hukum. Jasa primér anu dilakukeun ku firma hukum nyaéta mamatahan ka palanggan (perorangan atanapi korporasi) ngeunaan hak-hak hukum sareng tanggung jawabna, sareng ngawakilan nasabah dina kasus perdata atanapi kriminal, transaksi bisnis, sareng hal-hal sanés anu dipénta naséhat hukum sareng bantosan sanésna.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More