What does a lawyer do – A lawyer is licensed to practice law

Pengacara dilisensikeun pikeun ngalaksanakeun hukum, sareng wajib ngajagaan hukum bari ogé ngajagi hak-hak kliénna. Sababaraha tugas anu biasana dikaitkeun sareng pengacara diantarana: nyayogikeun naséhat hukum sareng naséhat, nalungtik sareng ngumpulkeun inpormasi atanapi buktina, nyusun dokumén hukum anu aya hubunganana sareng cerai, wasiat, kontrak sareng transaksi perumahan, sareng ngadakwa atanapi ngabela di pengadilan.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.