Naon anu dilakukeun ku pengacara - Pengacara dilisensikeun pikeun ngalaksanakeun hukum

Pengacara dilisensikeun pikeun ngalaksanakeun hukum, sareng wajib ngajagaan hukum bari ogé ngajagi hak-hak kliénna. Sababaraha tugas anu biasana dikaitkeun sareng pengacara diantarana: nyayogikeun naséhat hukum sareng naséhat, nalungtik sareng ngumpulkeun inpormasi atanapi buktina, nyusun dokumén hukum anu aya hubunganana sareng cerai, wasiat, kontrak sareng transaksi perumahan, sareng ngadakwa atanapi ngabela di pengadilan.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More