Naon anu dilakukeun ku pengacara

Pengacara dilisensikeun pikeun ngalaksanakeun hukum, sareng wajib ngajagaan hukum bari ogé ngajagi hak-hak kliénna. Sababaraha tugas anu biasana dikaitkeun sareng pengacara diantarana: nyayogikeun naséhat hukum sareng naséhat, nalungtik sareng ngumpulkeun inpormasi atanapi buktina, nyusun dokumén hukum anu aya hubunganana sareng cerai, wasiat, kontrak sareng transaksi perumahan, sareng ngadakwa atanapi ngabela di pengadilan.