Naon anu dilakukeun ku pengacara

Pengacara dilisensikeun pikeun ngalaksanakeun hukum, sareng wajib ngajagaan hukum bari ogé ngajagi hak-hak kliénna. Sababaraha tugas anu biasana dikaitkeun sareng pengacara diantarana: nyayogikeun naséhat hukum sareng naséhat, nalungtik sareng ngumpulkeun inpormasi atanapi buktina, nyusun dokumén hukum anu aya hubunganana sareng cerai, wasiat, kontrak sareng transaksi perumahan, sareng ngadakwa atanapi ngabela di pengadilan.

Law & More B.V.