Naon pengacara

Pengacara atanapi pengacara nyaéta jalma anu ngalaksanakeun hukum. Gawe salaku pengacara ngalibatkeun aplikasi praktis tina téori légal abstrak jeung kanyaho pikeun ngajawab masalah anu dipersonalisasi khusus, atanapi pikeun ngamajukeun kapentingan jalma-jalma anu nyewa ahli hukum pikeun ngalaksanakeun jasa hukum.

Law & More B.V.