Naon pengacara

Pengacara atanapi pengacara nyaéta jalma anu ngalaksanakeun hukum. Gawe salaku pengacara ngalibatkeun aplikasi praktis tina téori légal abstrak jeung kanyaho pikeun ngajawab masalah anu dipersonalisasi khusus, atanapi pikeun ngamajukeun kapentingan jalma-jalma anu nyewa ahli hukum pikeun ngalaksanakeun jasa hukum.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.