Naon firma hukum sapatu bodas

Firma sapatu bodas mangrupikeun sungut jasa propésional anu terkenal anu parantos lami pisan - sareng ngagambarkeun seueur perusahaan élit. Istilah ieu langkung umum dianggo di Amérika Serikat tibatan di nagara sanés. Dina kaseueuran kasus, éta mangrupikeun hukum, akuntansi, perbankan, pialang, atanapi perusahaan konsultan manajemén. Istilah ieu dipercaya asalna tina gaya preppy awal, sapatu Oxford bodas bodas. Ieu populér di kalangan mahasiswa di Universitas Yale sareng akademi Liga Ivy anu sanés nalika taun 1950an. Kinten-kintenna, murid-murid berpakaian teu leres ieu ti sakola-sakola élit pasti badé damel di perusahaan anu bergengsi saatos aranjeunna lulus.

Law & More B.V.