Naon firma hukum sapatu bodas

Perusahaan sapatu bodas mangrupikeun perusahaan jasa profésional anu parantos lami pisan - sareng ngagambarkeun seueur perusahaan elit. Istilah ieu langkung sering dianggo di Amérika Serikat tibatan di nagara-nagara sanés. Dina kalolobaan kasus, éta hukum, akuntansi, perbankan, brokerage, atanapi firma konsultan manajemén. Istilah ieu dipercaya asalna dina gaya preppy awal, sapatu Oxford Buck bodas. Ieu populer di kalangan mahasiswa di Universitas Yale sareng akademi Liga Ivy anu sanés dina taun 1950-an. Pangintenna, murid-murid anu ngagem busana ti sakola elit ieu pasti bakal nampi padamelan di perusahaan bergengsi saatos lulus.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More