Naon firma hukum sapatu bodas

Firma sapatu bodas mangrupikeun sungut jasa propésional anu terkenal anu parantos lami pisan - sareng ngagambarkeun seueur perusahaan élit. Istilah ieu langkung umum dianggo di Amérika Serikat tibatan di nagara sanés. Dina kaseueuran kasus, éta mangrupikeun hukum, akuntansi, perbankan, pialang, atanapi perusahaan konsultan manajemén. Istilah ieu dipercaya asalna tina gaya preppy awal, sapatu Oxford bodas bodas. Ieu populér di kalangan mahasiswa di Universitas Yale sareng akademi Liga Ivy anu sanés nalika taun 1950an. Kinten-kintenna, murid-murid berpakaian teu leres ieu ti sakola-sakola élit pasti badé damel di perusahaan anu bergengsi saatos aranjeunna lulus.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.