Naon déklarasi

Déklarasi mangrupikeun spésifikasi, dina bentuk metodis sareng logis, tina kaayaan anu janten panyabab tindakan gugatan. Déklarasi mangrupikeun pernyataan tertulis anu dikintunkeun ka pengadilan.

Law & More B.V.