Naon déklarasi

Déklarasi mangrupikeun spésifikasi, dina bentuk metodis sareng logis, tina kaayaan anu janten panyabab tindakan gugatan. Déklarasi mangrupikeun pernyataan tertulis anu dikintunkeun ka pengadilan.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More