Naon surat kadaptar

Surat anu kadaptar nyaéta serat anu kacatet sareng dilacak salami waktosna dina sistem surat sareng meryogikeun tukang ngirim surat kéngingkeun tandatangan pikeun ngirimkeunana. Seueur kontrak sapertos kawijakan asuransi sareng dokumén hukum nyatakeun yén béwara kedah dina bentuk surat anu kadaptar. Ku ngadaptar serat, anu ngirim ngagaduhan dokumén hukum anu nunjukkeun yén béwara éta ditepikeun.

Law & More B.V.