BUTUH ACARA Énergi?
ASKU UNTUK PENTING

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Metoda gawé kami ensures yén 100% tina klien kami
nyarankeun kami sarta yén kami dipeunteun rata-rata kalawan 9.4

/
Hukum énergi
/

Hukum énergi

Sacara prinsip, hukum énergi penting nalika tanaga dibésér, dibayakeun atanapi dibangkitkeun. Panyadia énérgi ogé perusahaan sareng pribadi swasta janten tina peran ieu. Law & MoreAhli hukum ngawaskeun ati-ati kana sagala kamajuan dina hukum énergi, kalebet kamajuan énggal dina bidang generasi énergi berkelanjutan.

Menu Gancang

Ahli kami gaduh orientasi anu jembar, sabab fokus dina sadaya jinis énergi. Tah, minyak, gas alam, listrik, biomas sareng angin tanaga surya. Kusabab orientasi anu lega ieu, para klién urang mangrupikeun supplier sareng produsén ogé konsumen, investor sareng panyadia bahan sareng jasa. Pamustunganana, urang ogé damel di lapangan suplai utiliti ka situs industri, nyertakeun produk sapertos uap sareng cai demineralised. Janten, anjeun kedah ahli dina bidang hukum énergi? Law & More nawarkeun Anjeun ladenan handap ti duanana Eindhoven jeung Amsterdam:

  • Ngagambar kontrak panas sareng énergi;
  • Nawiskeun naséhat ngeunaan pameseran sareng penjualan énergi;
  • Nyayogikeun naséhat ngeunaan patuh kana panerapan énergi sareng perjanjian énergi;
  • Nyadiakeun naséhat ngeunaan nyieun kawijakan énergi sustainable;
  • Ngagambar rencana efisiensi énergi;
  • Ngalamar idin jeung exemptions;
  • Nyayogikeun naséhat ngeunaan perdagangan émisi sareng perdagangan sertipikat.

Kaahlian urang dina hukum énergi

Tanaga surya

Tanaga surya

Urang difokuskeun hukum énergi anu museurkeun kana angin jeung tanaga surya.

Duanana hukum Walanda jeung Éropa lumaku pikeun hukum lingkungan. Hayu urang ngawartosan sareng mamatahan anjeun.

Naha anjeun milarian spesialis ngeunaan dagang émisi? Kami resep ngabantosan anjeun salajengna!

Produser énergi

Produser énergi

Pengacara perusahaan urang tiasa ngira-ngira perjanjian sareng masihan nasihat ngeunaan aranjeunna.

“Kuring hayang boga pengacara
anu salawasna siap pikeun kuring,
bahkan di akhir minggu ”

Perda énergi anu énggal

Hukum énérgi maénkeun peran anu penting dina masarakat ayeuna, ku sabab urang henteu tiasa ngalakukeun tanpa listrik, cahaya sareng panas. Kaseueuran énergi masih kabentuk ku suluh fosil sapertos minyak sareng gas, tapi bahan bakar ieu lumayan pikeun lingkungan sareng, salian ti ayeuna nuju ka luar. Pikeun mastikeun yén kami henteu ngaleungitkeun énergi sareng ningkatkeun lingkungan, urang ayeuna bakal ngagunakeun sumber énérgi alternatif sapertos cai, angin, sinar panonpoé sareng biogas. Sumber énergi ieu mangrupikeun masa depan, kusabab éta henteu ngabahayakeun kana lingkunganana sareng aranjeunna ogé teu pati tiasa dibatosan.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

pendekatan nyukupan

Tom Meevis kalibet dina kasus éta, sareng unggal patarosan anu aya di pihak kuring dijawab gancang sareng jelas ku anjeunna. Kuring pasti bakal nyarankeun teguh (sarta Tom Meevis hususna) ka babaturan, kulawarga jeung associates bisnis.

10
Mieke
Hoogeloon

Ahli hukum Energy kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More gambaran

Pikeun mastikeun yén tanaga buktina sareng kabijakan iklim dilaksanakeun, Walanda parantos nyimpulkeun Perjangjian Energi kanggo Tumuwuh Sustainable. Tujuan tina perjanjian ieu nya éta pikeun Walanda ngajalankeun sapinuhna tanaga sustainable ku taun 2050. Kasatujuan Energi ngandung sababaraha tujuan pikeun perusahaan anu ngabutuhkeun aranjeunna ngahémat tanaga. Salaku tambahan, pamaréntah Walanda parantos nyatujuan kana perjanjian jangka panjang kalayan sajumlah séktor pikeun ngawas pamutahiran efisiensi énergi. Perusahaan anu bagian tina perjanjian ieu bakal ngagaduhan sababaraha kaunggulan: aranjeunna bakal nguntungkeun tina tabungan biaya, sababaraha prosés inovasi sareng gambar anu sustainable. Tapi aya ogé sababaraha kawajiban anu aya hubunganna sareng perjanjian multi taun. Pasatujuan ieu rumit sareng jumlah aturan anu ditetepkeun. Naha perusahaan anjeun ogé kapangaruhan ku peraturan énggal? Dukungan hukum anu leres penting, ku kituna anjeun terang dimana anjeun nangtung. Punten wartosan Law & More sarta kami bakal senang pikeun mantuan anjeun.

gambar EnergierechtPerda dina widang suplai énergi

Naha anjeun kedah nganyahokeun atanapi ngagaleuh énergi? Teras anjeun terang yén anjeun tiasa mésér listrik langkung sa-counter sareng via bursa saham. Kusabab ku cara over-the-counter salah sahiji pihak anu tiasa bangkrut, pangrojong hukum penting pisan. Éta ogé penting yén perjanjian anu jelas dijantenkeun yén pihak séjén nyayogikeun kawajibanana sareng panyadia henteu ngalaman karugian. Law & More nawiskeun dukungan dina kagiatan ieu supados anjeun henteu ngahadiran kejutan.

Dina sababaraha kasus, pasokan listrik sareng gas lumangsung liwat jaringan listrik atanapi gas. Jalma atanapi perusahaan anu nyayogikeun tanaga pikeun konsumén sanés diwajibkeun milih operator jaringan. Nanging, aya pengecualian kana aturan ieu: upami, contona, anjeun nganggo sistem distribusi anu ditutup atanapi garis langsung, kawajiban nunjuk operator jaringan henteu dilarapkeun. Sistem panyebaran katutup nyaéta jaringan bisnis anu sacara terbatas sacara geografis sareng ngan tiasa gaduh sababaraha konsumén. Pamilik sistem distribusi anu ditutup bisa nerapkeun éksprési ti kawajiban pikeun ngarancang operator jaringan. Hiji garis langsung aya nalika jalur listrik atanapi pipa gas nyambungkeun hiji produsén énergi langsung ka hiji pangguna énergi. Garis langsung henteu bagian tina jaringan, janten henteu aya kawajiban pikeun milih operator jaringan dina hal ieu.

Upami anjeun bagian tina pembekal énergi, penting pikeun anjeun nangtukeun naha aya sistem distribusi anu ditutup atanapi garis langsung. Hal ieu sabab hak-hak sareng kawajiban anu béda-béda maénkeun peran boh tina sumber suplai. Nanging, aya aspék anu sanés anu anjeun butuhkeun. Salaku conto, panyadia énérgi kedah peryogi lisénsi pikeun nyayogikeun gas sareng listrik ka konsumén leutik. Salaku tambahan, panyadia énérgi ogé kedah ngémutan perda ti UU Panas, anu ogé mangaruhan kacindekan tina kontrak panas.

Naha anjeun aya patarosan atanapi kateupastian ngeunaan hukum énergi pikeun pembekal énergi? Teras nyauran ka para ahli Law & More. Kami nawiskeun dukungan sah pikeun perusahaan sareng konsumen dina kaayaan gas sareng listrik. Naha anjeun nerapkeun lisénsi, ngagambar kontrak énérgi atanapi nyandak bagian dina pamilikan perdagangan énergi, spesialis kami di layanan anjeun.

Émosi dagang sareng dagang sertipikat

Salaku perusahaan, naha anjeun kedah nganyahokeun dagang émisi atanapi dagang sertipikat? Anjeun kedah ngitung sabaraha CO2 anjeun kaluar unggal taun, ku kituna anjeun nampi jumlah hak émisi énggal. Upami éta kasus yén anjeun langkung émutan, sabab éta mésér produk anjeun parantos ningkat, anjeun peryogi hak émisi tambahan. Upami anjeun peryogi langkung seueur jumlah listrik, anjeun tiasa ngiringan dagang dagang. Dina dua kasus, Law & Moreahli hukum bakal datang pikeun anjeun. Spésialis kami fokus kana perdagangan émisi sareng dagang sertipikat sareng terang kumaha ngabantosan anjeun upami anjeun ngalaman masalah ieu. Janten, anjeun gaduh patarosan ngeunaan hak émisi? Naha anjeun badé nerapkeun ijin émisi? Atanapi anjeun kedah naséhat ngeunaan dagang émisi atanapi dagang sertipikat? Punten wartosan pengacara dina Law & More.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - [email dijaga]
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Tambih Deui - [email dijaga]

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.