Sacara prinsip, hukum énergi penting nalika tanaga dibésér, dibayakeun atanapi dibangkitkeun. Panyadia énérgi ogé perusahaan sareng pribadi swasta janten tina peran ieu. Law & MorePara pengacara ahli perhatosan sakumna kamekaran hukum hukum, kalebet pamekaran énggal dina bidang generasi anu énergi anu sustainable.

MENJANGKEUN UNTUK LAWYER ENERGY?
DAPATKEUN DI KONTAK DENGAN LAW & MORE

Hukum énergi

Sacara prinsip, hukum énergi penting nalika tanaga dibésér, dibayakeun atanapi dibangkitkeun. Panyadia énérgi ogé perusahaan sareng pribadi swasta janten tina peran ieu. Law & MorePara pengacara ahli perhatosan sakumna kamekaran hukum hukum, kalebet pamekaran énggal dina bidang generasi anu énergi anu sustainable.

Menu Gancang

Ahli kami gaduh orientasi anu jembar, sabab fokus dina sadaya jinis énergi. Tah, minyak, gas alam, listrik, biomas sareng angin tanaga surya. Kusabab orientasi anu lega ieu, para klién urang mangrupikeun supplier sareng produsén ogé konsumen, investor sareng panyadia bahan sareng jasa. Pamustunganana, urang ogé damel di lapangan suplai utiliti ka situs industri, nyertakeun produk sapertos uap sareng cai demineralised. Janten, anjeun kedah ahli dina bidang hukum énergi? Law & More nawiskeun anjeun jasa ieu di handap ti Eindhoven sareng Amsterdam:

• Ngagambar kontrak panas sareng énergi;
• Nawiskeun nasihat ngeunaan kalancaran beuli;
• Nyayogikeun nasihat ngeunaan patuh kana undang-undang énergi sareng perjanjian énergi;
• Nyayogikeun naséhat ngeunaan cara ngahasilkeun kawijakan énergi anu stabil;
• Ngagambar rencana efisiensi énergi;
• Ngalamar idin sareng pengecualian;
• Nyayogikeun nasihat ngeunaan dagang émisi sareng dagang sertipikat.

Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Nelepon +31 (0) 40 369 06 80

Naha milih Law & More?

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Cara padamelan urang mastikeun 100% tina nasabah kami nyarankeun sareng kami dipeunteun rata-rata 9.4

"Kuring hayang
pikeun gaduh pengacara anu
sok siap kuring,
komo dina akhir minggu ”

Perda énergi anu énggal

Hukum énérgi maénkeun peran anu penting dina masarakat ayeuna, ku sabab urang henteu tiasa ngalakukeun tanpa listrik, cahaya sareng panas. Kaseueuran énergi masih kabentuk ku suluh fosil sapertos minyak sareng gas, tapi bahan bakar ieu lumayan pikeun lingkungan sareng, salian ti ayeuna nuju ka luar. Pikeun mastikeun yén kami henteu ngaleungitkeun énergi sareng ningkatkeun lingkungan, urang ayeuna bakal ngagunakeun sumber énérgi alternatif sapertos cai, angin, sinar panonpoé sareng biogas. Sumber énergi ieu mangrupikeun masa depan, kusabab éta henteu ngabahayakeun kana lingkunganana sareng aranjeunna ogé teu pati tiasa dibatosan.

Kaahlian urang dina hukum énergi

Gambar Zonne energie

Tanaga surya

Urang difokuskeun hukum tanaga anu fokus kana tanaga angin sareng surya

Hukum lingkungan

Hukum lingkungan

Duanana hukum Walanda sareng Éropa dilarapkeun kana hukum lingkungan. Hayu urang ngawartosan sareng mamatahan anjeun

Gambar Emmisierechten / emmisiehandel

Hak émisi dagang / émisi dagang

Naha anjeun milarian spesialis ngeunaan dagang émisi? Kami resep ngabantosan anjeun salajengna!

Gambar Energieproducent

Produser énergi

Naha anjeun dina kaayaan énergi Kami ahli senang ngabantosan anjeun

Pikeun mastikeun yén tanaga buktina sareng kabijakan iklim dilaksanakeun, Walanda parantos nyimpulkeun Perjangjian Energi kanggo Tumuwuh Sustainable. Tujuan tina perjanjian ieu nya éta pikeun Walanda ngajalankeun sapinuhna tanaga sustainable ku taun 2050. Kasatujuan Energi ngandung sababaraha tujuan pikeun perusahaan anu ngabutuhkeun aranjeunna ngahémat tanaga. Salaku tambahan, pamaréntah Walanda parantos nyatujuan kana perjanjian jangka panjang kalayan sajumlah séktor pikeun ngawas pamutahiran efisiensi énergi. Perusahaan anu bagian tina perjanjian ieu bakal ngagaduhan sababaraha kaunggulan: aranjeunna bakal nguntungkeun tina tabungan biaya, sababaraha prosés inovasi sareng gambar anu sustainable. Tapi aya ogé sababaraha kawajiban anu aya hubunganna sareng perjanjian multi taun. Pasatujuan ieu rumit sareng jumlah aturan anu ditetepkeun. Naha perusahaan anjeun ogé kapangaruhan ku peraturan énggal? Dukungan hukum anu leres penting, ku kituna anjeun terang dimana anjeun nangtung. Punten wartosan Law & More sarta kami bakal bagja ngabantosan anjeun.

energierecht-image-anyar

Perda dina widang suplai énergi

Naha anjeun kedah nganyahokeun atanapi ngagaleuh énergi? Teras anjeun terang yén anjeun tiasa mésér listrik langkung sa-counter sareng via bursa saham. Kusabab ku cara over-the-counter salah sahiji pihak anu tiasa bangkrut, pangrojong hukum penting pisan. Éta ogé penting yén perjanjian anu jelas dijantenkeun yén pihak séjén nyayogikeun kawajibanana sareng panyadia henteu ngalaman karugian. Law & More nawiskeun dukungan dina kagiatan ieu supados anjeun henteu ngahadiran kejutan.

Dina sababaraha kasus, pasokan listrik sareng gas lumangsung liwat jaringan listrik atanapi gas. Jalma atanapi perusahaan anu nyayogikeun tanaga pikeun konsumén sanés diwajibkeun milih operator jaringan. Nanging, aya pengecualian kana aturan ieu: upami, contona, anjeun nganggo sistem distribusi anu ditutup atanapi garis langsung, kawajiban nunjuk operator jaringan henteu dilarapkeun. Sistem panyebaran katutup nyaéta jaringan bisnis anu sacara terbatas sacara geografis sareng ngan tiasa gaduh sababaraha konsumén. Pamilik sistem distribusi anu ditutup bisa nerapkeun éksprési ti kawajiban pikeun ngarancang operator jaringan. Hiji garis langsung aya nalika jalur listrik atanapi pipa gas nyambungkeun hiji produsén énergi langsung ka hiji pangguna énergi. Garis langsung henteu bagian tina jaringan, janten henteu aya kawajiban pikeun milih operator jaringan dina hal ieu.

Upami anjeun bagian tina pembekal énergi, penting pikeun anjeun nangtukeun naha aya sistem distribusi anu ditutup atanapi garis langsung. Hal ieu sabab hak-hak sareng kawajiban anu béda-béda maénkeun peran boh tina sumber suplai. Nanging, aya aspék anu sanés anu anjeun butuhkeun. Salaku conto, panyadia énérgi kedah peryogi lisénsi pikeun nyayogikeun gas sareng listrik ka konsumén leutik. Salaku tambahan, panyadia énérgi ogé kedah ngémutan perda ti UU Panas, anu ogé mangaruhan kacindekan tina kontrak panas.

Naha anjeun aya patarosan atanapi kateupastian ngeunaan hukum énergi pikeun pembekal énergi? Teras nyauran ka para ahli Law & More. Kami nawiskeun dukungan sah pikeun perusahaan sareng konsumen dina kaayaan gas sareng listrik. Naha anjeun nerapkeun lisénsi, ngagambar kontrak énérgi atanapi nyandak bagian dina pamilikan perdagangan énergi, spesialis kami di layanan anjeun.

Émosi dagang sareng dagang sertipikat

Salaku perusahaan, naha anjeun kedah nganyahokeun dagang émisi atanapi dagang sertipikat? Anjeun kedah ngitung sabaraha CO2 anjeun kaluar unggal taun, ku kituna anjeun nampi jumlah hak émisi énggal. Upami éta kasus yén anjeun langkung émutan, sabab éta mésér produk anjeun parantos ningkat, anjeun peryogi hak émisi tambahan. Upami anjeun peryogi langkung seueur jumlah listrik, anjeun tiasa ngiringan dagang dagang. Dina dua kasus, Law & Moreahli hukum bakal datang pikeun anjeun. Spésialis kami fokus kana perdagangan émisi sareng dagang sertipikat sareng terang kumaha ngabantosan anjeun upami anjeun ngalaman masalah ieu. Janten, anjeun gaduh patarosan ngeunaan hak émisi? Naha anjeun badé nerapkeun ijin émisi? Atanapi anjeun kedah naséhat ngeunaan dagang émisi atanapi dagang sertipikat? Punten wartosan pengacara dina Law & More.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 tina e-mail na eu-mail:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl