Pikeun nyegah jalma séjén tina ngagunakeun padamelan anjeun, hukum harta intelektual nawiskeun kasempetan pikeun ngajagi ideu anu dimekarkeun sareng konsep kreatif. Ieu ngandung harti yén ciptaan anjeun ukur tiasa dianggo kalayan ijin anjeun. Ieu hususna penting dina masarakat sareng gancang sareng inovatif masarakat. Naha anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan hukum harta intelektual?

Naha anjeun Pamimpin?
Jaga CREATIONS AND CREATIONS

Hukum harta intelektual

Pikeun nyegah jalma séjén tina ngagunakeun padamelan anjeun, hukum harta intelektual nawiskeun kasempetan pikeun ngajagi ideu anu dimekarkeun sareng konsep kreatif. Ieu ngandung harti yén ciptaan anjeun ukur tiasa dianggo kalayan ijin anjeun. Ieu hususna penting dina masarakat sareng gancang sareng inovatif masarakat.

Menu Gancang

Naha anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan hukum harta intelektual? Éta spesialis di Law & More tiasa nyayogikeun pitulung légal upami anjeun hoyong ngajaga ideu atanapi ciptaan anjeun. Upami anjeun ngahubungi kami, kami bakal ngabantosan anjeun dina pendaptaran harta intelektual sareng kami bakal nimpa atas nama anjeun ngalawan anu ngalanggar. Kaahlian urang dina hukum hukum intelektual nyaéta:

• Hak Cipta;
• Mérek dagang;
• Patén-patén & patén;
• Ngaran dagang

Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Nelepon +31 (0) 40 369 06 80

Naha milih Law & More?

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Cara padamelan urang mastikeun 100% tina nasabah kami nyarankeun sareng kami dipeunteun rata-rata 9.4

"Law & More
geus kalibet sareng
tiasa empathize sareng
éta masalah klien. "

Hak inteléktual

Upami anjeun panemu, desainer, pamekar atanapi panulis, anjeun tiasa ngajagi pagawéan anjeun ngalangkungan hukum harta intelektual. Hukum harta intelektual mastikeun yén batur henteu kedah nganggo kreasi anjeun kacuali anjeun masihan ijin pikeun ngalakukeunana. Ieu masihan anjeun kasempetan pikeun ngahambat deui investasi anjeun dina kamekaran produk. Pikeun menangkeun panyalindungan, kéngingkeun anjeun gaduh ide anu lengkep. Pamendak waé henteu cekap, sabab tiasa didamel di sababaraha cara. Nalika anjeun gaduh ide anu maju, ahli hukum urang tiasa ngarekam harta intelektual anjeun ku cara anu béda. Aya sababaraha jinis hukum harta intelektual, anu tiasa dipisahkeun atanapi dicampur.

hak cipta intelektual

Gambar Auteursrecht

Pengacara hak cipta

Naha anjeun anu gaduh buku, pilem, musik, lukisan, poto atanapi patung? Hubungan sareng kami

Gambar Merkenrecht

Pendaptaran mérek

Naha anjeun badé ngadaptarkeun produk atanapi jasa anjeun? Kami tiasa ngabantosan anjeun

Gambar Patenten en octrooien

Ngalarapkeun patén

Naha anjeun nu boga penemuan? Susun patén

Gambar handelsnamen

Ngaran dagang

Kami ngabantosan anjeun ngadaptar ngaran dagang anjeun

Eigendomsrecht Intellectueel

Rupa-rupa hak harta

Aya sababaraha jinis hukum harta intelektual, hakekat, lingkup sareng durasi anu mana-mana ti hiji harta anu hak ka anu sanés. Kadang sababaraha hak cipta intelektual tiasa didaptarkeun dina waktos anu sareng. Law & MoreKaahlian dina widang hukum intelektual kalebet hak cipta, hukum mérek, patén sareng patén sareng nami dagang. Ku ngahubungan Law & More anjeun tiasa naroskeun ngeunaan kemungkinan.

Copyright

Hak cipta ngajagi karya panyipta sareng masihan panyipta hak nyebarkeun, ngahasilkeun deui sareng ngajagi karyana tina nyalahgunakeun ku pihak katilu. Istilah 'padamelan' kalebet buku, film, musik, lukisan, foto sareng patung. Sanaos hak cipta henteu kedah dilarapkeun, sabab sacara otomatis kajantenan hiji padamelan didamel, langkung disarankeun dina rékamanna hak cipta. Pikeun netepkeun hakna, anjeun salawasna tiasa ngabuktikeun yén karya na aya dina tanggal anu tangtu. Naha anjeun ngadaptar ngadaptar hak cipta sareng ngajagi pagawéan anjeun ngalawan jalma anu ngalanggar hak cipta anjeun? Punten wartosan pengacara dina Law & More.

Hukum dagang

Hukum dagang ngamungkinkeun pikeun ngadaptarkeun mérek dagang anjeun, ku kituna teu aya saurang ogé tiasa nganggo nami anjeun tanpa idin anjeun. Hak mérek dagang ngan dikonfirmasi upami anjeun ngadaptarkeun mérek dagang dina daptar mérek. Law & Moreahli hukum bakal senang ngabantosan anjeun ku ieu. Upami mérek dagang anjeun parantos didaptarkeun sareng dianggo tanpa idin anjeun, ieu mangrupikeun palanggaran mérek. Milik anjeun Law & More pengacara bakal tiasa ngabantosan anjeun nyandak tindakan ngalawan anu ngalanggar.

Patén-patén

Sakali anjeun parantos nyiptakeun panemuan, produk téknis atanapi prosés, anjeun tiasa nerapkeun patén. Patén mastikeun yén anjeun gaduh hak ekslusif pikeun panemuan, produk atanapi prosés anjeun. Dina raraga nerapkeun patén, anjeun kedah nyumponan opat syarat:

• Éta kedah janten panemuan;
• Penemuan kedah énggal;
• Kedah aya undakan anu gampang. Ieu ngandung harti yén penemuan anjeun kedah inovatif sareng sanés ngan saukur pamutahiran leutik dina produk anu tos aya;
• Penemuan anjeun kedah ditrapkeun sacara industri.

Law & More cek anu anjeun nyumponan sadayana sarat sareng ngabantosan anjeun nerapkeun patén.

Ngaran dagang

Ngaran dagang mangrupikeun nami dimana perusahaan parantos ngajalankeun. Ngaran dagang tiasa sami sareng nami merek, tapi éta sanés waé. Ngaran padagang tiasa dilindungi ku ngadaptarkeun éta di KKD. Pesaing henteu kéngingkeun nami dagang anjeun. Ngaran dagang anu ngabingungkeun sami sareng nami dagang anjeun ogé teu diidinan. Tapi, panyalindungan ieu terikat di wewengkon. Perusahaan di daérah sanés tiasa nganggo nami anu sami atanapi anu sami. Nanging, nami padagang tiasa dibéré perlindungan tambahan ku ogé ngadaptarkeun salaku mérek dagang. Para pengacara dina Law & More bakal bagja mamatahan anjeun ngeunaan kemungkinan.

Naha anjeun milarian pengacara intelektual? Punten wartosan Law & More. Kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun netepkeun hak anjeun sareng ngadukung anjeun nalika hak anjeun anu palanggaran.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl