UU imigrasi ngatur masalah anu aya kaitanana, tempat tinggal sareng nundung alien. Kawarganagaraan luar negeri mangrupikeun jalma anu sanés urang Belanda. Jalma ieu tiasa janten pangungsi, tapi ogé anggota kulawarga jalma anu parantos cicing di Walanda. Éta ogé bakal jalma-jalma anu hoyong sumping sareng damel di Walanda.

INGIN INGKAH BENTUK IMMIGRATION?
DAPATKEUN DI KONTAK DENGAN LAW & MORE

UU Imigrasi

UU imigrasi ngatur masalah anu aya kaitanana, tempat tinggal sareng nundung alien. Kawarganagaraan luar negeri mangrupikeun jalma anu sanés urang Belanda. Jalma ieu tiasa janten pangungsi, tapi ogé anggota kulawarga jalma anu parantos cicing di Walanda. Éta ogé bakal jalma-jalma anu hoyong sumping sareng damel di Walanda.

Menu Gancang

Pengacara imigrasi kami bakal ngabantosan anjeun upami anjeun hoyong ngintunkeun ijin tempat tinggal atanapi aplikasi naturalization pikeun diri anjeun, pasangan anjeun, anggota kulawarga atanapi padamel. Law & More tiasa masihan pitulung anjeun atanapi tiasa nyerat sadayana aplikasi ijin tinggal pikeun anjeun. Upami aplikasi anjeun parantos ditolak, kami ogé tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngalebetkeun bantahan kana kaputusan Walanda Imigrasi sareng Perkhidmatan Alamisasi (IND). Naha anjeun gaduh sual pikeun salah saurang pengacara imigrasi kami? Upami kitu, urang tangtosna bakal bagja ngabantosan anjeun.

Conto subjek anu urang tiasa ngabantosan anjeun nyaéta:

• Ijin Perumahan;
• naturalization;
• Ngahijikeun kulawarga;
• Migrasi Buruh;
• Migran anu kaceluk.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-hukum

Nelepon +31 (0) 40 369 06 80

Naha milih Law & More?

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Cara padamelan urang mastikeun 100% tina nasabah kami nyarankeun sareng kami dipeunteun rata-rata 9.4

“Salila bubuka

pasamoan, rencana anu jelas

tina tindakan ieu

langsung digariskeun"

Ngalamar ijin tempatna

Ijin tempatna biasa janten sadaya ijin tempat tinggal kecuali ijin tempat asylum. IND nerapkeun kabijakan pangakuan anu ketat. Hiji aplikasi pikeun ijin tempatna mung ditolak ku IND upami kaayaan éta henteu dipiharep. Pengacara imigrasi kami gaduh pangalaman pikeun nerapkeun sagala rupa ijin tempat tinggal. Urang tiasa ngalebetkeun aplikasi pikeun ijin tinggal di handap ieu:

• Perumahan tinggal pikeun ngahijikeun kulawarga;
• idin tempatna mandiri;
• Padumukan diturutan warga EU;
• Perumahan tempatna pikeun migran terampil;
• Ulikan perumahan / taun pencarian;
• Perumahan tinggal periode anu teu ditangtukeun;
• Isyarat tempat tinggal pikeun tinggal terus;
• otorisasi tinggal samentawis (MVV).

Pengacara imigrasi kami siap pikeun anjeun

Ngalamar ijin tempatna

Ngalamar ijin tempatna

Dupi anjeun kersa cicing di Walanda?
Kami tiasa ngabantosan anjeun

Rakan kulawarga

Rakan kulawarga

Naha anjeun sareng kulawarga anjeun atanapi kulawarga anjeun henteu sareng anjeun? Milari naon anu urang tiasa laksanakeun pikeun anjeun

Migrasi labout

Migrasi labout

Naha anjeun badé damel sareng cicing di Walanda? Urang tiasa nyusun sadayana prosés aplikasi

Migran terampil pisan

Migran terampil pisan

Naha anjeun hoyong karyawan mancanagara damel sacara sah di Walanda? Hubungan

Ngalamar nasionaliti Walanda

Upami anjeun badé ngalamar karajaan Belanda, aplikasi kanggo naturalisasi kedah dikintunkeun. Sering hésé pikeun nangtoskeun pikeun nyalira naha anjeun layak pikeun naturalization. Bantuan ti pengacara imigrasi anu hadé penting, margi kaayaanana sering rumit pisan. Ati-ati dina prosedur aplikasi naturalisasi penting pikeun aplikasi anu suksés. Naha anjeun peryogi bantosan sareng ngalamar kabangsaan Belanda? Law & More nawiskeun anjeun pitulung anu leres sareng ngadukung anjeun salami prosés sadayana. .

Rakan kulawarga

Kaayaan anu ketat ogé dilarapkeun pikeun ngahijikeun kulawarga. Upami kaayaan henteu patepang, aplikasi bakal ditolak. Anggota kulawarga di handap ieu layak pikeun ngahijikeun kulawarga.

• salaki;
• pasangan anu kadaptar;
• pasangan anu teu kawin;
• Barudak minor.

Salah sahiji kaayaan pikeun ngahijikeun kulawarga nyaéta ngalamar sareng anggota kulawarga duanana kedah umurna 21 taun. Salian pasangan, pasangan anu kadaptar, pasangan anu teu kawin sareng murangkalih alit, mitra sami-jinis (henteu kawin) tiasa ogé cocog pikeun ngahijikeun kulawarga.

Gambar pengacara imigrasiMigrasi buruh

Dupi anjeun badé sumping ka Walanda pikeun digawé di dieu salaku migran anu berketerampilan pisan, anu gaduh padamelan diri atanapi cicing di dieu pikeun waktos anu pondok sareng visa bisnis? Pengacara imigrasi kami mamatahan duanana karyawan sareng pengusaha ngeunaan kemungkinan sareng nungtun aranjeunna ngaliwatan prosés aplikasi.

Migran terampil pisan

Salah sahiji cara anu paling hadé pikeun ngantepkeun padamelan asing tetep sareng dianggo sacara sah di Belanda nyaéta ngalamar ijin tempatna salaku migran anu terampil. Dina kasus eta, ijin kerja henteu diperyogikeun. Kaayaan kitu, éta dunungan didaptarkeun di Walanda salaku anu diaku sponsor kalayan IND. Salaku tambahan, penting pikeun migran anu terampil gaduh syarat panghasilan anu tangtu. Tim pengacara imigrasi urang tiasa ngabantosan anjeun sareng kami tiasa ngintunkeun aplikasi pikeun pihak anjeun di IND. Naha anjeun resep ieu? Punten wartosan Law & More.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 tina e-mail na eu-mail:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl