Unggal wirausaha atanapi pribadi swasta tunduk kana hukum kontrak sahenteuna sakali. Perselisihan hubunganana sareng interpretasi kontrak, patarosan upami sadayana komitmen anu ditetepkeun dina kontrak parantos dicumponan leres, sareng akibat tina teu leres nyaéta tatanan dinten.

Naha anjeun Perlu Ngabantosan KONTAK?
kontak LAW & MORE

Hukum Kontrak

Unggal wirausaha atanapi pribadi swasta tunduk kana hukum kontrak sahenteuna sakali. Perselisihan hubunganana sareng interpretasi kontrak, patarosan upami sadayana komitmen anu ditetepkeun dina kontrak parantos dicumponan leres, sareng akibat tina teu leres nyaéta tatanan dinten.

Naha anjeun peryogi bantosan pikeun nyusun kontrak? Naha pasatujuan anu dilakukeun teu acan dititénan sareng anjeun badé ngeureunkeun kontrak éta? Atanapi anjeun gaduh sengketa anu timbul tina kacindekan tina kontrak? Kami bakal bungah janten palayanan.

Conto topik anu kami hoyong ngabantosan anjeun:

• drafting jeung analisa kontrak;
• ngeureunkeun kontrak;
• nyusun béwara tinulis tina standar bisi henteu pagelaran kontrak;
• ngabéréskeun sengketa anu timbul tina kacindekan tina kontrak;
• ngobrolkeun eusi kontrak.

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Pengacara-hukum

Nyauran +31 40 369 06 80

"Law & More ahli hukum
nu aub sareng
tiasa empathize sareng
masalah klien "

Teuing mental

Kami resep pamikiran kreatif sareng katingal saluareun aspék hukum kaayaan. Éta sadayana perkawis kana inti masalah sareng ngarobih kana masalah anu ditangtukeun. Kusabab mental urang euweuh omong kosong sareng pangalaman pangalaman klien kami tiasa ngandelkeun dukungan pribadi sareng efisien.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl