Hukum pagawean mangrupikeun bidang hukum. Hak sareng kawajiban diatur dina kontrak kerja, peraturan pagawean, perjanjian koléktif, panerapan sareng hukum. Pengacara pagawean ti Law & More sacara berkualitas sareng akrab dina panerapan sareng fiqih ayeuna.

DI PERINDAHAN PELAKSANAAN GAMPANG?
ASKU UNTUK PENTING

Hukum Pakasaban

Hukum pagawean mangrupikeun bidang hukum. Hak sareng kawajiban diatur dina kontrak kerja, peraturan pagawean, perjanjian koléktif, panerapan sareng hukum. Pengacara pagawean ti Law & More sacara berkualitas sareng akrab dina panerapan sareng fiqih ayeuna.

Menu Gancang

Masalah hukum pagawean sering gaduh akibat anu hadé pikeun dunungan sareng karyawan. Éta pisan sababna kenging penting anjeun dibantuan ku pengacara hukum anu berpengalaman sareng ngalaman. Barina ogé, naséhat légal pikeun hukum pagawean sateuacanna tiasa mutuskeun pikeun masa depan. Hanjakalna, konflik teu tiasa dicegah, contona dina lumangsungna pamecatan, nyusun atanapi henteuna kusabab geringna. Kaayaan sapertos ieu pisan pikaresepeun sareng émosional sareng tiasa ngarusak hubungan padamelan antara dunungan sareng karyawan. Upami anjeun kasulitan ku konflik padamelan, Law & More bakal bagja ngabantosan anjeun nyandak léngkah anu leres.

Saran sah

Law & More nawiskeun bantosan ka bisnis, eksekutif statutory, dunungan sareng karyawan dina hukum pagawean. Tim kami masihan naséhat légal sareng bakal mijilkeun upami diperyogikeun.

Conto topik anu kami hoyong ngabantosan anjeun:

• ngarebut sareng ngaevaluasi kontrak padamelan swasta sareng koléktif;
• nolak kontrak pagawean pikeun dunungan sareng karyawan;
• bantosan ngeunaan sengketa padamelan
• nyetél file personel
• prosedur PHK
• masalah ngeunaan klaim upah
• ngaleungitkeun
• masalah ngeunaan perjanjian koléktif
• liburan sareng ngantunkeun
• gering sareng réintegrasi
• ko-tekad
• dunungan 'sareng karyawan' tanggung jawab.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-hukum

Nelepon +31 (0) 40 369 06 80

"Law & More ahli hukum
nu aub sareng
tiasa empathize sareng
masalah klien "

Dunungan

Salaku dunungan, anjeun ngadangu perkawis hukum padamelan unggal dinten. Anjeun kedah narik kontrak padamelan, disayogikeun sareng karyawan anu berpungsi atanapi gering sareng konflik tanaga gawé atanapi perusahaan anjeun kedah nyusun ogé kusabab ngarobih kaayaan pasar. Naha anjeun terang naon hak sareng kawajiban anjeun? Naon waé anu bakal ditepungan, kami bakal bagja ngabantosan anjeun. Barina ogé, strategi hukum tanaga gawé hadé pikeun perusahaan séhat.

pagawé

Salaku pagawé, anjeun kedah matuh hukum kuli, boh dipénta sareng diturutkeun. Pikirkeun nampi sareng nandatangani kontrak padamelan, klausa non-kompetisi sareng hak sareng kawajiban anjeun upami aya panyakit sareng pembuangan. Kami bakal bagja ngabantosan anjeun sareng ngaluarkeun hukum pagawean anu anjeun peryogi bantosan.

Hukum pagawean

Mangpaat, Cocog sareng Transparan

Di sagigireun nasihat ahli, anjeun ogé resep nampa nasihat hukum gancang. Kami sadar ieu sareng dipaké pikeun digawé gancang sareng bener. Urang mastikeun yén kami gampang ngahontal sareng gancang tiasa masihan anjeun saran praktis sareng ahli. Anjeun tiasa percanten ka kami pikeun naséhat akurat anu singket tur jelas.

Cara urang jalanna transparan sareng berorientasi solusi. Kami asupkeun paguneman sareng anjeun pikeun ngabahas kasus anjeun, hajat, kemungkinan hukum sareng gambar kauangan. Urang teras bakal nangtukeun strategi pasti pikeun konsultasi sareng anjeun. Unggal léngkah dibahas sareng anjeun, ku kituna anjeun moal kantos dihareupeun kejutan.

Teuing mental

Kami resep pamikiran kreatif sareng katingal saluareun aspék hukum kaayaan. Éta sadayana perkawis kana inti masalah sareng ngarobih kana masalah anu ditangtukeun. Kusabab mental urang euweuh omong kosong sareng pangalaman pangalaman klien kami tiasa ngandelkeun dukungan pribadi sareng efisien.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl