Panalungtikan nunjukkeun yén 30% tina bangkrut di Walanda disababkeun ku invois anu teu dibayar. Naha perusahaan anjeun ngagaduhan nasabah anu masih teu mayar? Atanapi anjeun pribadi pribadi sareng anjeun gaduh hutang anu masih ngahutang artos? Teras ngahubungi Law & More pengacara koleksi hutang.

INVOIS KESELIAAN NOLEKTIF?
kontak LAW & MORE

UU koleksi hukum

Panalungtikan nunjukkeun yén 30% tina bangkrut di Walanda disababkeun ku invois anu teu dibayar. Naha perusahaan anjeun ngagaduhan nasabah anu masih teu mayar? Atanapi anjeun pribadi pribadi sareng anjeun gaduh hutang anu masih ngahutang artos? Teras ngahubungi Law & More pengacara koleksi hutang. Kami ngarti yén invoice anu teu dibayar pisan ngaganggu sareng anu henteu pikaresepeun, naha éta kami ngabantosan anjeun ti mimiti nepi ka ahir prosés pangumpulan. Pengacara koleksi hutang kami tiasa ngaliwat prosedur koleksi extrajudicial sareng prosedur koleksi yudisial sareng anjeun. Law & More ogé wawuh sareng hukum lampiran sareng tiasa ngabantosan anjeun upami kabangkrutan. Tungtungna, éta henteu ngajantenkeun bédana pikeun urang naha éta ngahutang di Walanda atanapi didirikeun mancanagara. Kusabab latar internasional kami, urang ngagaduhan syarat anu langkung kompleks, papayungan atanapi klaim langkung ageung.

Menu Gancang

Nalika datang ka koleksi hutang, anjeun panginten mikirkeun agén koleksi hutang atanapi bailiff ti pengacara koleksi hutang. Hal ieu sabab sadayana tilu pihak tiasa ngumpulkeun hutang luar biasa. Nanging, aya sababaraha léngkah penting dina prosés koleksi anu sacara umum tiasa dilaksanakeun ku pengacara koleksi hutang:

• Ngan pengacara koleksi hutang otoritas pikeun nungtut cara ngagawe hukum pikeun klaim luhur € 25.000,00.
• Dibahas pikeun ngrebut harta pusaka sareng penghasilan tina utang
• Ngan ukur pengacara koleksi hutang otoritas pikeun ngajukeun petisyen bangkrut.
• Ngan pengacara koleksi hutang otorisasi pikeun nanganan kasus koleksi hutang internasional.
• Dilengkepan pikeun méréskeun sengketa hukum. A pengacara koleksi hutang langkung cocog pikeun nyayogikeun solusi anu ngaropéa sareng ngevaluasi sareng ngarebut pertahanan.

Éta sering kajadian yén nalika prosés koleksi, éta masih perlu dirobih tina agén kumpulan atanapi bailiff ka pengacara koleksi. Dina kaayaan sapertos kitu langkung gampang sareng langkung diatur pikeun langsung sareng hiji anu sami sareng langsung, dimana anjeun parantos dipikanyaho sareng file parantos parantos ngawangun.

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Pengacara-hukum

Nyauran +31 40 369 06 80

Naha milih Law & More?

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Cara padamelan urang mastikeun 100% tina nasabah kami nyarankeun sareng kami dipeunteun rata-rata 9.4

"Abdi parantos nampi
naséhat profésional
dina waktos anu sapuk. ”

Pendekatan lembaga koleksi hutang

Pikeun unggal prosedur pangumpulan, sababaraha léngkah anu kedah dilaksanakeun. Léngkah munggaran nyaéta pikeun nginpokeun ka utami yén anjeunna henteu minuhan kawajiban pamayaran. Ieu sabab anjeun kedah masihan anjeunna kasempetan pikeun mayar dina waktos anu lumrah tanpa aya biaya anu sanésna. Anjeun kedah ngirim pangirim panginget tinulis pikeun pangaruh ieu. Panginget ieu disebut béwara standar. Salami opat belas dinten biasana dianggap salaku waktos anu lumrah dimana panyuhunna dipénta mayar klaim. Tangtosna, Law & Moreahli hukum tiasa ngagambar hiji bewara standar pikeun anjeun.

Upami henteu aya bewara standar anu dikirim, hakim bakal nolak klaim sagala pikeun ruksakna. Nanging, aya kaayaan anu henteu perlu pikeun ngirim béwara standar, contona minuhan perjanjian na salami mustahil. Nanging, disarankan pikeun sok ngirimkeun catetan standar salaku pacegahan. Upami pamundut pamayaran henteu acan katurut, urang tiasa ngamimitian prosés ngumpulkeun.

Opat léngkah koleksi katuhu

Hubungan Law & More gambaran

kontak Law & More

Naha anjeun kaayaan palanggan anu henteu mayar? Hubungan Law & More

Gambar Ingebrekestelling

Béja ti standar

Urang nyuhunkeun utangna mayar ku cara mayar tina standar

Gambar ngeusian Minnelijke

Fase pikaresepeun

Kami ngatur rundingan supados tiasa mayar mayar atanapi ngadamel pangaturan pamayaran

Gambar ngeusian Gerechtelijke

Fase yudisial

Urang ngamimitian sacara sah sareng nangkep harta upami diperyogikeun

sample1X1_

Fase prosés pangumpulan

Aya dua tahap mungkin dina prosés kempelan: panggung anu pikaresepeun, ogé katelah panggung extrajudial, sareng tahapan yudisial ..

Fase pikaresepeun
Upami hubungan antara pésta-pésta éta hadé, kedah disarankeun heula ngalangkungan fase amicable. Dina fase ieu, urang nyobian ngahudangkeun mayar ku cara nganggo panginget tinulis sareng kontak telepon. Mungkin kamungkinan diskusi sareng hungkul ieu bakal nyababkeun susunan pembayaran. Kami ngarékoméndasikeun yén pamayaran mayar tiasa dipotong. Pengacara koleksi hutang urang tiasa ngurus ieu. Kauntungan tina fase anu pikaresepeun nyaéta hubungan antara pihak-pihak anu sering henteu ruksak sareng teu aya biaya pikeun hukuman hukum anu disaur.

Fase yudisial
Upami panggung teu pikaresepeun teu tiasa disimpulkeun sareng pamayaran ku penghutang atanapi nganggo pangaturan pamayaran, cara sah tiasa diusahakeun. Ogé tiasa diluncurkeun kana panggung anu pikaresepeun tur ngamimitian prosedur hukum langsung. Dina fase sah, urang garap mayar pamayaran anu jumlah luar biasa sareng biaya koleksi sateuacan pangadilan. Sateuacan cara ngagawe hukum dimimitian, tiasa dimungkinkeun pikeun ngangkut harta hutang. Ieu disebat rebutan konservatorium. Lampiran préparasi dimaksudkeun pikeun mastikeun yén utang anu henteu tiasa mindahkeun harta sateuacan pangadilan paréntah maréntahkeun, ku kituna anjeun leres-leres tiasa ngirangan biaya anjeun tina penghutang. Upami hakim ngadaptarkeun klaim anjeun, gagantel precautionary bakal dirobih kana kantétan anu tiasa dikuatkeun. Ieu ngandung harti yén aset anu napel tiasa dijual ku bailiff di masarakat upami penghutang masih teu mayar. Hasil tina aset ieu bakal dianggo mayar klaim anjeun. Law & MorePengacara koleksi hutang ngagaduhan pangalaman dina hukum kantétan sareng senang ngabantosan anjeun salami cara hukum.

Nyegah resiko
Law & More ogé masihan dukungan pikeun nyegah résiko anu mayar sareng pamayaran anu telat. Contona, urang mamatahan para klien ngalebetkeun dina istilah umum sareng syarat mayar pamayaran anu tiasa nyingkahan kekaburan dina waktos mayar telat. Naha anjeun hoyong inpormasi anu langkung seueur ngeunaan ieu? Mangga wartosan pengacara koleksi hutang tina Law & More.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl