Salaku pangusaha, anjeun pasti bakal nganyahokeun sagala jinis masalah hukum. Pengacara perusahaan kami gaduh pandangan spesialis sareng tiasa mamatahan sareng ngabantosan anjeun dina masalah anu patali jeung wirausaha.

INGUAH BUDAK CORPORATE LAWYER?
ASKU UNTUK PENTING

hukum perusahaan

Menu Gancang

Salaku pangusaha, anjeun pasti bakal nganyahokeun sagala jinis masalah hukum. Pengacara perusahaan kami gaduh pandangan spesialis sareng tiasa mamatahan sareng ngabantosan anjeun dina masalah anu patali jeung wirausaha. Mata pelajaran di handap ieu tiasa dianggap:

• ngadegna éntitas sah;
• ngabantu dina ngokolakeun perusahaan;
• mungkin penggabungan sareng étisiisi;
• ngalaksanakeun karajinan alatan hukum;
• nyusun draf sareng evaluasi perjanjian;
• aspék pajeg dina hiji perusahaan.

Salian jasa hukum perusahaan, Law & More ogé nyayogikeun sagala jasa anu bakal anjeun ngarepkeun ti firma hukum. Kami pasangan sparring anjeun nalika diperyogikeun, méré naséhat hukum sareng litigating atas nama anjeun nalika diperyogikeun.

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Pengacara-hukum

Nyauran +31 40 369 06 80

Naha milih Law & More?

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Cara padamelan urang mastikeun 100% tina nasabah kami nyarankeun sareng kami dipeunteun rata-rata 9.4

"Law & More geus kalibet

tur tiasa empathize

kalayan masalah klien na ”

Pangrojong hukum anu disusunna

Keusahawan sering masalah tina waktos. Ku kituna kenging pentingna kanggo ngadukung hukum gancang. Éta spesialis di Law & More nawiskeun dukungan sah ngeunaan hiji pengacara perusahaan, sedengkeun dina waktos anu sami gaduh pangaweruh anu khusus sareng terang kumaha pengacara. Anjeun tiasa nelepon ka kantor kami pikeun ngalengkepan tim ahli hukum di-imah, urang tiasa ngalakukeun tugas pikeun anjeun salaku pengacara di bumi anu permanén atanapi anjeun tiasa nyauran saurang karyawan Law & More pikeun hiji proyek, lowongan kosong atanapi henteuna jangka panjang pengacara di-imah. Ieu nyandak Law & More pikeun nawiskeun dukungan sah anu cocog.

Pengacara perusahaan kami siap pikeun anjeun

Pengacara perusahaan

Pengacara perusahaan

Unggal perusahaan unik. Ku sabab éta, anjeun bakal nampa naséhat hukum anu langsung aya hubunganana sareng perusahaan anjeun

Béja ti standar

Béja ti standar

Naha aya anu henteu nyayogikeun perjanjian? Kami tiasa ngintun panginget sareng litigate

Kusabab tanaga

Kusabab tanaga

Panalitieun tanaga Alatan anu saé nyayogikeun kapastian. Kami ngabantosan anjeun

Perjangjian pemegang saham

Perjangjian pemegang saham

Naha anjeun badé damel aturan anu kapisah pikeun para pamiarsa anjeun salian tulisan tulisan anjeun? Tanya kami bantuan hukum

Panaséhat hukum

Henteu ngan ukur urang ngaidentipikasi kasus dina waktos anu saé, tapi urang ogé nyayogikeun sagala perjanjian anu diperyogikeun. Ieu bakal nyegah masalah kapayunna sareng ngirangan kasempetan prosedur anu langkung panjang dugi ka minimal. Upami prosedur tétéla henteu tiasa dielakkan, maka kami ngagaduhan in-house ngabantosan anjeun. Salaku pangusaha, anjeun tiasa teras museurkeun kana wirausaha. Kalayan sareng anjeun, kami nganalisis kaayaan sareng nangtoskeun taktikna. Naha anjeun museurkeun jasa pengacara perusahaan? Teras hubungi ahli hukum perusahaan di Law & More.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 (0) 40 369 06 80 atanapi kirimkeun kami ka e-mail:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, ngajengkeun di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl