Imaani Stegeman

Imaani StegemanTémbongkeun Gambar Imaani Stegeman

Imaani Stegeman dianggo dina Law & More salaku panaséhat hukum. Anjeunna ngadukung para pengacara dina milarian solusi pikeun masalah hukum sareng nyusun dokumén (litigasi).

Imaani dicirikeun ku rasa kaadilan anu kuat, anu ogé mangrupikeun kakuatan panggerakna. Ku kituna manéhna ngalakukeun sagalana dina kakuatan dirina pikeun meunangkeun pangalusna pikeun klien. Kaahlian analitis sareng pendekatan berorientasi solusina tiasa dianggo di dieu.

Dina waktu luang, Imaani mindeng kapanggih di gim atawa di studio tari. Anjeunna ogé resep nyéépkeun waktos sareng réréncangan sareng kulawarga sareng resep kana basa sareng budaya anu béda.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

pendekatan nyukupan

Tom Meevis kalibet dina kasus éta, sareng unggal patarosan anu aya di pihak kuring dijawab gancang sareng jelas ku anjeunna. Kuring pasti bakal nyarankeun teguh (sarta Tom Meevis hususna) ka babaturan, kulawarga jeung associates bisnis.

10
Mieke
Hoogeloon

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Rakan / Ngabela

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Pengacara-hukum

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-hukum

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.