Skema migran ilmiah dina kawijakan asing Walanda ngamungkinkeun pikeun perusahaan pikeun narik imigran pangaweruh sacara gancang sareng gampang. Karyawan anu mumpuni ti nagara-nagara di luar Uni Éropah tiasa damel di Walanda contona contona posisi manajemén senior atanapi salaku ahli dina kaayaan anu cocog.

PINJAMAN APLIKASI UNTUK DENGAN MIGRANT ANTARA HENTI?
DAPATKEUN DI KONTAK DENGAN LAW & MORE

Migran anu kaceluk - hukum imigrasi

Skema migran ilmiah dina kawijakan asing Walanda ngamungkinkeun pikeun perusahaan pikeun narik imigran pangaweruh sacara gancang sareng gampang. Karyawan anu mumpuni ti nagara-nagara di luar Uni Éropah tiasa damel di Walanda contona contona posisi manajemén senior atanapi salaku ahli dina kaayaan anu cocog. Nanging, boh inpormasi migran sareng dunungan kedah nyumponan sababaraha syarat.

Menu Gancang

Kaayaan migran anu parah

Naha anjeun migran pangaweruh sareng anjeun badé nyumbang kana ékonomi pangaweruh Walanda? Upami kitu, anjeun mimiti kedah ijin tempatna. Sateuacan idin ditidang tempat tinggal, anjeun kedah gaduh perjanjian padamelan sareng dunungan atanapi lembaga panaliti di Walanda anu parantos ditunjuk ku IND salaku sponsor anu diakui sareng kalebet dina daptar publik ti sponsor anu dikenal. Anjeun ogé kedah nampi panghasilan anu cekap sareng anjeun kedah sapuk dina gaji anu saluyu sareng pasar sareng majikan anjeun.

Salaku tambahan, sababaraha (tambahan) kaayaan dilarapkeun ka anjeun salaku migran anu sangat terampil. Naon kaayaan pisan gumantung kana kaayaan pribadi anjeun. Di Law & More, pengacara imigrasi gaduh pendekatan anu gancang sareng pribadi. Aranjeunna bakal resep ngabantosan anjeun sareng aplikasi anjeun. Sateuacan neraskeun aplikasi ieu, spesialis kami bakal nyayogikeun anjeun pikeun inpormasi anu diperyogikeun ku anjeun moal nyanghareupan kejutan.

Henteu ngan ukur anjeun, tapi ogé perusahaan dimana anjeun badé damel kedah nyumponan kaayaan anu tangtu. Naha anjeun perusahaan anu hoyong nyewa migran anu sangat terampil? Dina kasus éta, anjeun kedah sadayana diaku ku IND salaku sponsor. Émbaran sareng lampahing perusahaan anjeun penting. Naha perusahaan anjeun dikenal salaku sponsor? Dina kasus éta, perusahaan anjeun kedah matuh kana kawajiban di handap ieu: tugas administrasi, tugas pikeun nyayogikeun inpormasi sareng kawajiban perawatan. Naha perusahaan anjeun gagal ngalakukeun kitu? Upami kitu, ieu tiasa ngakibatkeun panyabutan pengakuan salaku sponsor.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-hukum

Nelepon +31 (0) 40 369 06 80

Pengacara imigrasi kami siap pikeun anjeun

Ngalamar ijin tempatna

Ngalamar ijin tempatna

Dupi anjeun kersa cicing di Walanda?
Kami tiasa ngabantosan anjeun

Rakan kulawarga

Rakan kulawarga

Naha anjeun sareng kulawarga anjeun atanapi kulawarga anjeun henteu sareng anjeun? Milari naon anu urang tiasa laksanakeun pikeun anjeun

Migrasi labout

Migrasi labout

Naha anjeun badé damel sareng cicing di Walanda? Urang tiasa nyusun sadayana prosés aplikasi

Migran terampil pisan

Pengacara imigrasi

Naha anjeun hoyong hijrah ka Walanda? Telepon dina bantuan hukum

“Salila bubuka

pasamoan, rencana anu jelas

tina tindakan ieu

langsung digariskeun"

Nyuhunkeun pangaweruh migran

Dupi ijin tempatna parantos dipasihkeun ka anjeun? Upami kitu, periode validitas ijin tempat anjeun bakal sami sareng waktos kontrak pagawean anjeun kalayan maksimal 5 taun. Ijin tiasa dipanjangkeun salamina.

Salila periode validitas ijin tempatna, anjeun tiasa ngarobih dunungan salaku migran anu sangat terampil sareng ngiringan perusahaan anu sanés anu diakui ku IND salaku sponsor. Padamelan anu lami sareng anu anyar kedah ngalaporkeun parobahan padamelan anjeun ka IND dina opat minggu.

Naha anjeun janten pangangguran minangka migran anu terampil pisan? Dina kasus éta, anjeun ngagaduhan hak dina waktos milarian tilu bulan ti dinten saatos padamelan anjeun ditamatkan. Upami anjeun teu tiasa ngiringan dunungan sanés (sponsor) salaku migran anu terampil dina mangsa pamilarian, IND bakal ngahapus idin anjeun.

Éropa Blue Card

Dina Juni 2011, saurang migran anu terampil tiasa tiasa ngalamar Blue Blue Card (EU Blue Card) salian ijin tempat anu diperyogikeun. Kartu Biru EU mangrupikeun tempat tinggal sareng ijin damel pikeun pendatang anu terampil pisan anu teu ngagaduhan kerakyatan salah sahiji Anggota Anggota Uni Éropa.

Kacida MigrantKartu Biru Éropa nawiskeun migran anu berkemampuan sajumlah kaunggulan. Mimiti, dunungan para imigran anu terampil teu kedah diakui ku IND salaku sponsor. Salaku tambahan, salaku migran anu sangat terampil, anu ogé ngagelar Kartu Biru Éropa, anjeun tiasa damel di Anggota Anggota anu sanés saatos nyambut damel di Walanda 18 bulan, upami anjeun nyumponan kaayaan di Nagara Anggota.

Supaya layak pikeun Kartu Biru Éropa, anjeun kedah nyumponan kaayaan anu langkung saé tibatan idin tempatna janten migran anu berkemampuan. Salaku conto, anjeun kedah ngagaduhan kontrak padamelan 12 bulan atanapi langkung, atos sahenteuna sahenteuna program sarjana 3 taun di pendidikan tinggi (hbo) sareng kéngingkeun sahanteuna upah gaji Kartu Biru per bulan.

Tim pengacara hukum imigrasi kami bakal nungtun anjeun sareng ngalebetkeun aplikasi pikeun anjeun ka IND. Naha anjeun resep ieu atanapi naha anjeun gaduh patarosan anu sanés sareng anu anjeun resep nasihat? Punten wartosan Law & More. Kami bakal bagja ngabantosan anjeun.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 tina e-mail na eu-mail:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, advocate at & More – maxim.hodak@lawandmore.nl