BUTUH ACARA Imigrasi?
ASKU UNTUK PENTING

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Metoda gawé kami ensures yén 100% tina klien kami
nyarankeun kami sarta yén kami dipeunteun rata-rata kalawan 9.4

/
Pengacara Imigrasi
/

Pengacara Imigrasi

UU imigrasi ngatur masalah anu aya kaitanana, tempat tinggal sareng nundung alien. Kawarganagaraan luar negeri mangrupikeun jalma anu sanés urang Belanda. Jalma ieu tiasa janten pangungsi, tapi ogé anggota kulawarga jalma anu parantos cicing di Walanda. Éta ogé bakal jalma-jalma anu hoyong sumping sareng damel di Walanda.

Menu Gancang

Pengacara imigrasi kami bakal ngabantosan anjeun upami anjeun hoyong ngintunkeun ijin tempat tinggal atanapi aplikasi naturalization pikeun diri anjeun, pasangan anjeun, anggota kulawarga atanapi padamel. Law & More tiasa masihan pitulung anjeun atanapi tiasa nyerat sadayana aplikasi ijin tinggal pikeun anjeun. Upami aplikasi anjeun parantos ditolak, kami ogé tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngalebetkeun bantahan kana kaputusan Walanda Imigrasi sareng Perkhidmatan Alamisasi (IND). Naha anjeun gaduh sual pikeun salah saurang pengacara imigrasi kami? Upami kitu, urang tangtosna bakal bagja ngabantosan anjeun.

Pengacara imigrasi kami siap pikeun anjeun

Law and More

Ngalamar ijin tempatna

Dupi anjeun kersa cicing di Walanda?
Urang tiasa ngabantosan anjeun.

Usaha kulawarga

Rakan kulawarga

Naha anjeun henteu sareng kulawarga anjeun atanapi kulawarga anjeun henteu sareng anjeun? Panggihan naon anu bisa urang pigawé pikeun anjeun.

Gambar pagawe

Migrasi labout

Naha anjeun badé damel sareng cicing di Walanda? Urang tiasa ngatur sakabéh prosés aplikasi.

Naha anjeun hoyong karyawan asing damel sacara sah di Walanda? Ngahubungan.

"Law & More ahli hukum
aub tur bisa empathize
kalayan masalah klien"

Conto subjek anu urang tiasa ngabantosan anjeun nyaéta:
  • idin tinggal;
  • Naturalisasi;
  • reunification kulawarga;
  • Migrasi Buruh;
  • Migran anu terampil pisan.

Ngalamar ijin tempatna

Ijin tempatna biasa janten sadaya ijin tempat tinggal kecuali ijin tempat asylum. IND nerapkeun kabijakan pangakuan anu ketat. Hiji aplikasi pikeun ijin tempatna mung ditolak ku IND upami kaayaan éta henteu dipiharep. Pengacara imigrasi kami gaduh pangalaman pikeun nerapkeun sagala rupa ijin tempat tinggal. Urang tiasa ngalebetkeun aplikasi pikeun ijin tinggal di handap ieu:

  • idin tinggal pikeun reunification kulawarga;
  • idin tinggal sorangan;
  • idin tinggal warga EU;
  • Idin tinggal pikeun migran anu terampil;
  • Studi ijin tinggal / taun milarian;
  • Idin tinggal jangka waktu teu tangtu;
  • Idin tinggal pikeun terus tinggal;
  • Otorisasi tinggal samentara (MVV).

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

pendekatan nyukupan

Tom Meevis kalibet dina kasus éta, sareng unggal patarosan anu aya di pihak kuring dijawab gancang sareng jelas ku anjeunna. Kuring pasti bakal nyarankeun teguh (sarta Tom Meevis hususna) ka babaturan, kulawarga jeung associates bisnis.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Imigrasi kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More

Ngalamar nasionaliti Walanda

Upami anjeun badé ngalamar karajaan Belanda, aplikasi kanggo naturalisasi kedah dikintunkeun. Sering hésé pikeun nangtoskeun pikeun nyalira naha anjeun layak pikeun naturalization. Bantuan ti pengacara imigrasi anu hadé penting, margi kaayaanana sering rumit pisan. Ati-ati dina prosedur aplikasi naturalisasi penting pikeun aplikasi anu suksés. Naha anjeun peryogi bantosan sareng ngalamar kabangsaan Belanda? Law & More nawiskeun anjeun pitulung anu leres sareng ngadukung anjeun salami prosés sadayana.

Rakan kulawarga

Kaayaan anu ketat ogé dilarapkeun pikeun ngahijikeun kulawarga. Upami kaayaan henteu patepang, aplikasi bakal ditolak. Anggota kulawarga di handap ieu layak pikeun ngahijikeun kulawarga.

  • hiji salaki;
  • mitra kadaptar;
  • hiji pasangan unmarried;
  • barudak leutik.

Salah sahiji kaayaan pikeun ngahijikeun kulawarga nyaéta ngalamar sareng anggota kulawarga duanana kedah umurna 21 taun. Salian pasangan, pasangan anu kadaptar, pasangan anu teu kawin sareng murangkalih alit, mitra sami-jinis (henteu kawin) tiasa ogé cocog pikeun ngahijikeun kulawarga.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.