PINJAMAN APLIKASI UNTUK DENGAN MIGRANT ANTARA HENTI?
ASKU UNTUK PENTING

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Metoda gawé kami ensures yén 100% tina klien kami
nyarankeun kami sarta yén kami dipeunteun rata-rata kalawan 9.4

/ /
Migran anu terampil pisan - pengacara imigrasi
/

Migran Kacepetan Sarat - Pengacara Imigrasi

Skema migran ilmiah dina kawijakan asing Walanda ngamungkinkeun pikeun perusahaan pikeun narik imigran pangaweruh sacara gancang sareng gampang. Karyawan anu mumpuni ti nagara-nagara di luar Uni Éropah tiasa damel di Walanda contona contona posisi manajemén senior atanapi salaku ahli dina kaayaan anu cocog. Nanging, boh inpormasi migran sareng dunungan kedah nyumponan sababaraha syarat.

Menu Gancang

Kaayaan migran anu parah

Naha anjeun migran pangaweruh sareng anjeun badé nyumbang kana ékonomi pangaweruh Walanda? Upami kitu, anjeun mimiti kedah ijin tempatna. Sateuacan idin ditidang tempat tinggal, anjeun kedah gaduh perjanjian padamelan sareng dunungan atanapi lembaga panaliti di Walanda anu parantos ditunjuk ku IND salaku sponsor anu diakui sareng kalebet dina daptar publik ti sponsor anu dikenal. Anjeun ogé kedah nampi panghasilan anu cekap sareng anjeun kedah sapuk dina gaji anu saluyu sareng pasar sareng majikan anjeun.

Pengacara imigrasi kami siap pikeun anjeun

Law and More

Ngalamar ijin tempatna

Dupi anjeun kersa cicing di Walanda?
Urang tiasa ngabantosan anjeun.

Usaha kulawarga

Rakan kulawarga

Naha anjeun henteu sareng kulawarga anjeun atanapi kulawarga anjeun henteu sareng anjeun? Panggihan naon anu bisa urang pigawé pikeun anjeun.

Gambar pagawe

Migrasi labout

Naha anjeun badé damel sareng cicing di Walanda? Urang tiasa ngatur sakabéh prosés aplikasi.

Naha anjeun hoyong karyawan asing damel sacara sah di Walanda? Ngahubungan.

"Law & More ahli hukum
aub tur bisa empathize
kalayan masalah klien"

Salaku tambahan, sababaraha (tambahan) kaayaan dilarapkeun ka anjeun salaku migran anu sangat terampil. Naon kaayaan pisan gumantung kana kaayaan pribadi anjeun. Di Law & More, pengacara imigrasi gaduh pendekatan anu gancang sareng pribadi. Aranjeunna bakal resep ngabantosan anjeun sareng aplikasi anjeun. Sateuacan neraskeun aplikasi ieu, spesialis kami bakal nyayogikeun anjeun pikeun inpormasi anu diperyogikeun ku anjeun moal nyanghareupan kejutan.

Henteu ngan ukur anjeun, tapi ogé perusahaan dimana anjeun badé damel kedah nyumponan kaayaan anu tangtu. Naha anjeun perusahaan anu hoyong nyewa migran anu sangat terampil? Dina kasus éta, anjeun kedah sadayana diaku ku IND salaku sponsor. Émbaran sareng lampahing perusahaan anjeun penting. Naha perusahaan anjeun dikenal salaku sponsor? Dina kasus éta, perusahaan anjeun kedah matuh kana kawajiban di handap ieu: tugas administrasi, tugas pikeun nyayogikeun inpormasi sareng kawajiban perawatan. Naha perusahaan anjeun gagal ngalakukeun kitu? Upami kitu, ieu tiasa ngakibatkeun panyabutan pengakuan salaku sponsor.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

pendekatan nyukupan

Tom Meevis kalibet dina kasus éta, sareng unggal patarosan anu aya di pihak kuring dijawab gancang sareng jelas ku anjeunna. Kuring pasti bakal nyarankeun teguh (sarta Tom Meevis hususna) ka babaturan, kulawarga jeung associates bisnis.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Imigrasi kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More

Nyuhunkeun pangaweruh migran

Dupi ijin tempatna parantos dipasihkeun ka anjeun? Upami kitu, periode validitas ijin tempat anjeun bakal sami sareng waktos kontrak pagawean anjeun kalayan maksimal 5 taun. Ijin tiasa dipanjangkeun salamina.

Salila periode validitas ijin tempatna, anjeun tiasa ngarobih dunungan salaku migran anu sangat terampil sareng ngiringan perusahaan anu sanés anu diakui ku IND salaku sponsor. Padamelan anu lami sareng anu anyar kedah ngalaporkeun parobahan padamelan anjeun ka IND dina opat minggu.

Naha anjeun janten pangangguran minangka migran anu terampil pisan? Dina kasus éta, anjeun ngagaduhan hak dina waktos milarian tilu bulan ti dinten saatos padamelan anjeun ditamatkan. Upami anjeun teu tiasa ngiringan dunungan sanés (sponsor) salaku migran anu terampil dina mangsa pamilarian, IND bakal ngahapus idin anjeun.

Kacida MigrantÉropa Blue Card

Dina Juni 2011, saurang migran anu terampil tiasa tiasa ngalamar Blue Blue Card (EU Blue Card) salian ijin tempat anu diperyogikeun. Kartu Biru EU mangrupikeun tempat tinggal sareng ijin damel pikeun pendatang anu terampil pisan anu teu ngagaduhan kerakyatan salah sahiji Anggota Anggota Uni Éropa.

Kartu Biru Éropa nawiskeun migran anu berkemampuan sajumlah kaunggulan. Mimiti, dunungan para imigran anu terampil teu kedah diakui ku IND salaku sponsor. Salaku tambahan, salaku migran anu sangat terampil, anu ogé ngagelar Kartu Biru Éropa, anjeun tiasa damel di Anggota Anggota anu sanés saatos nyambut damel di Walanda 18 bulan, upami anjeun nyumponan kaayaan di Nagara Anggota.

Supados layak pikeun Kartu Biru Éropa, anjeun kedah nyumponan kaayaan anu langkung ketat tibatan pikeun ijin tinggal salaku pendatang anu terampil pisan. Salaku conto, anjeun kedah gaduh kontrak padamelan salami 12 bulan atanapi langkung, parantos réngsé sahenteuna program sarjana 3 taun pendidikan tinggi (hbo) sareng kéngingkeun sahenteuna ambang upah Kartu Blue per bulan.

Tim pengacara hukum imigrasi kami bakal nungtun anjeun sareng ngalebetkeun aplikasi pikeun anjeun ka IND. Naha anjeun resep ieu atanapi naha anjeun gaduh patarosan anu sanés sareng anu anjeun resep nasihat? Punten wartosan Law & More. Kami bakal bagja ngabantosan anjeun.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - [email dijaga]
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Tambih Deui - [email dijaga]

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.