BUTUH AHAYA HAKIKAT Intelektual?
ASKU UNTUK PENTING

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Metoda gawé kami ensures yén 100% tina klien kami
nyarankeun kami sarta yén kami dipeunteun rata-rata kalawan 9.4

/
Pengacara Harta Inteléktual (IP)
/

Pengacara Harta Inteléktual

Pikeun nyegah jalma séjén tina ngagunakeun padamelan anjeun, hukum harta intelektual nawiskeun kasempetan pikeun ngajagi ideu anu dimekarkeun sareng konsep kreatif. Ieu ngandung harti yén ciptaan anjeun ukur tiasa dianggo kalayan ijin anjeun. Ieu hususna penting dina masarakat sareng gancang sareng inovatif masarakat.

Menu Gancang

Naha anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan hukum harta intelektual? Éta spesialis di Law & More tiasa nyayogikeun pitulung légal upami anjeun hoyong ngajaga ideu atanapi ciptaan anjeun. Upami anjeun ngahubungi kami, kami bakal ngabantosan anjeun dina pendaptaran harta intelektual sareng kami bakal nimpa atas nama anjeun ngalawan anu ngalanggar. Kaahlian urang dina hukum hukum intelektual nyaéta:

  • Hak Cipta;
  • mérek dagang;
  • Patén sareng patén;
  • Ngaran dagang.

hak cipta intelektual

Pengacara hak cipta

Pengacara hak cipta

Naha anjeun gaduh buku, pilem, musik, lukisan, poto atanapi patung? Ngahubungan kami.

Pendaptaran mérek

Pendaptaran mérek

Naha anjeun badé ngadaptarkeun produk atanapi jasa anjeun? Urang tiasa ngabantosan anjeun.

Panawaran pikeun Gambar patén

Ngalarapkeun patén

Anjeun nu boga hiji penemuan? Susun patén.

Ngaran dagang

Ngaran dagang

Kami ngabantosan anjeun ngadaptarkeun nami dagang anjeun.

"Law & More ahli hukum
aub tur bisa empathize
kalayan masalah klien"

Hak inteléktual

Upami anjeun panemu, desainer, pamekar atanapi panulis, anjeun tiasa ngajagi pagawéan anjeun ngalangkungan hukum harta intelektual. Hukum harta intelektual mastikeun yén batur henteu kedah nganggo kreasi anjeun kacuali anjeun masihan ijin pikeun ngalakukeunana. Ieu masihan anjeun kasempetan pikeun ngahambat deui investasi anjeun dina kamekaran produk. Pikeun menangkeun panyalindungan, kéngingkeun anjeun gaduh ide anu lengkep. Pamendak waé henteu cekap, sabab tiasa didamel di sababaraha cara. Nalika anjeun gaduh ide anu maju, ahli hukum urang tiasa ngarekam harta intelektual anjeun ku cara anu béda. Aya sababaraha jinis hukum harta intelektual, anu tiasa dipisahkeun atanapi dicampur.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

pendekatan nyukupan

Tom Meevis kalibet dina kasus éta, sareng unggal patarosan anu aya di pihak kuring dijawab gancang sareng jelas ku anjeunna. Kuring pasti bakal nyarankeun teguh (sarta Tom Meevis hususna) ka babaturan, kulawarga jeung associates bisnis.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Hak Intelektual kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More

Rupa-rupa hak harta

Aya sababaraha jinis hukum harta intelektual, hakekat, lingkup sareng durasi anu mana-mana ti hiji harta anu hak ka anu sanés. Kadang sababaraha hak cipta intelektual tiasa didaptarkeun dina waktos anu sareng. Law & MoreKeahlianna dina hukum hukum intelektual kalebet hak cipta, hukum mérek, patén sareng patén sareng nami dagang. Ku ngahubungi Law & More anjeun tiasa naroskeun ngeunaan kemungkinan.

Copyright

Hak cipta nangtayungan karya panyipta sareng masihan hak cipta pikeun nyebarkeun, nyababkeun sareng ngajagi karyana tina nyalahgunakeun ku pihak katilu. Istilah 'karya' kalebet buku, pilem, musik, lukisan, foto sareng patung. Sanaos hak cipta henteu kedah dilamar, sabab éta lumangsung sacara otomatis nalika hiji karya didamel, disarankeun kanggo nyatakeun hak cipta éta. Dina raraga netepkeun anu leres, anjeun tiasa ngabuktikeun yén padamelan éta aya dina tanggal anu tangtu. Naha anjeun badé ngadaptar hak cipta anjeun sareng ngajagi karya anjeun ngalawan jalma anu ngalanggar hak cipta anjeun? Mangga taroskeun ka para pengacara di Law & More.

Hukum dagang

Hukum dagang ngamungkinkeun pikeun ngadaptarkeun mérek dagang anjeun, ku kituna teu aya saurang ogé tiasa nganggo nami anjeun tanpa idin anjeun. Hak mérek dagang ngan dikonfirmasi upami anjeun ngadaptarkeun mérek dagang dina daptar mérek. Law & Moreahli hukum bakal senang ngabantosan anjeun dina hal ieu. Upami mérek dagang anjeun parantos didaptarkeun sareng dianggo tanpa ijin anjeun, ieu mangrupikeun palanggaran mérek. Anjeun Law & More pengacara bakal tiasa ngabantosan anjeun nyandak tindakan ngalawan anu ngalanggar.

Patén-patén

Sakali anjeun parantos nyiptakeun panemuan, produk téknis atanapi prosés, anjeun tiasa nerapkeun patén. Patén mastikeun yén anjeun gaduh hak ekslusif pikeun panemuan, produk atanapi prosés anjeun. Dina raraga nerapkeun patén, anjeun kedah nyumponan opat syarat:

  • Éta kedah janten penemuan;
  • penemuan kudu anyar;
  • Kudu aya léngkah inventif. Ieu ngandung harti yén penemuan Anjeun kudu jadi inovatif teu ngan hiji pamutahiran leutik dina hiji produk aya;
  • Penemuan anjeun kedah tiasa dianggo sacara industri.

Law & More cek anu anjeun nyumponan sadayana sarat sareng ngabantosan anjeun nerapkeun patén.

Ngaran dagang

Ngaran dagang mangrupikeun nami dimana perusahaan parantos ngajalankeun. Ngaran dagang tiasa sami sareng nami merek, tapi éta sanés waé. Ngaran padagang tiasa dilindungi ku ngadaptarkeun éta di KKD. Pesaing henteu kéngingkeun nami dagang anjeun. Ngaran dagang anu ngabingungkeun sami sareng nami dagang anjeun ogé teu diidinan. Tapi, panyalindungan ieu terikat di wewengkon. Perusahaan di daérah sanés tiasa nganggo nami anu sami atanapi anu sami. Nanging, nami padagang tiasa dibéré perlindungan tambahan ku ogé ngadaptarkeun salaku mérek dagang. Para pengacara dina Law & More bakal bagja mamatahan anjeun ngeunaan kemungkinan.

Naha anjeun milarian pengacara intelektual? Punten wartosan Law & More. Kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun netepkeun hak anjeun sareng ngadukung anjeun nalika hak anjeun anu palanggaran.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - [email dijaga]
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Tambih Deui - [email dijaga]

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.