Naha anjeun peryogi pengacara dina perusahaan anjeun samentawis? Pastikeun perusahaan anjeun ngagaduhan dukungan hukum anu cekap sareng nyauran dina pengacara anu interim ti Law & More geuwat. Alesan pikeun nyewa pengacara interim béda-béda pikeun unggal perusahaan. Éta mungkin yén anjeun gaduh parobihan dina perusahaan anjeun, padamelan anu gering, anjeun badé ngerjakeun kana karya anu langkung ageung atanapi anjeun badé mastikeun yén hiji proyek bakal saé.

AYEUNA TEU NYAWA UNTUK SUKSES PAKSA ANTARA TEMPORARY?
kontak LAW & MORE

Pengacara interim

Naha anjeun peryogi pengacara dina perusahaan anjeun samentawis? Pastikeun perusahaan anjeun ngagaduhan dukungan hukum anu cekap sareng nyauran dina pengacara anu interim ti Law & More geuwat. Alesan pikeun nyewa pengacara interim béda-béda pikeun unggal perusahaan. Éta mungkin yén anjeun gaduh parobihan dina perusahaan anjeun, padamelan anu gering, anjeun badé ngerjakeun kana karya anu langkung ageung atanapi anjeun badé mastikeun yén hiji proyek bakal saé. Sagala jinis masalah béda tiasa direngsekeun ku nyewa pangacara interim ti Law & More. Masalah ieu tiasa nyababkeun perusahaan anjeun henteu ngalaksanakeun maksimal sareng anu tiasa ngagaduhan akibat négatip. Tujuan utama pikeun nyewa pengacara anu interim nyaéta ngajamin kualitas perusahaan anjeun. Ieu mungkin kusabab anjeunna masihan tampilan anu anyar sareng seger kana perusahaan anjeun. Kusabab pengacara ogé tiasa ngadamel kaputusan bebas kalayan gampang, anjeun henteu kedah ngantosan panjang pikeun nyandak pilihan.

Ngiring pengacara interim

simkuring di Law & More yakin éta penting yén aya pagelaran balikan nalika anjeun nyewa pengacara interim. Éta sababna urang gaduh pengacara kalayan taun-taun pangalaman anu ogé gaduh pengetahuan khusus ngeunaan pengacara dina hukum, ku kituna anjeun tiasa nyebarkeun aranjeunna langsung. Salaku conto, anjeun badé ngamimitian proyek, naha anjeun ngarencanakeun reorganisasi atanapi anjeun nyandak cuti samentawis henteuna? Teras nelepon di salah sahiji Law & Morepengacara interim.

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Rakan / Ngabela

Nelepon +31 (0) 40 369 06 80

Naha milih Law & More?

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Cara padamelan urang mastikeun 100% tina nasabah kami nyarankeun sareng kami dipeunteun rata-rata 9.4

"Dibahas dina bubuka
nyarioskeun rencana anu jelas.
Anu aub sareng tiasa empathize
jeung masalah klien ”

Nalika anjeun nyewa pengacara perusahaan interim, penting yén pengacara ieu tiasa dikaluarkeun dina perhatosan singget. Kami di Law & More narékahan pikeun mastikeun yén ahli hukum perusahaan interim kami tiasa disebatkeun dina perhatosan pondok pikeun perusahaan anjeun, ku kituna anjeun tiasa neraskeun damel tanpa gangguan. Pengacara anu Law & More ngabantosan anjeun dina prosés hukum poe-ayeuna, tapi ogé tiasa ngalaksanakeun pagawéan anu diperkirakeun ku pengacara anu profésional. Salajengna, ahli kami tiasa gawé bareng departemén hukum anjeun sareng para penaséhat internal sareng eksternal anjeun, tapi aranjeunna ogé tiasa nyandak proyék-proyék utama dina perusahaan anjeun sareng nyayogikeun naséhat bebas. Naha anjeun peryogi pengacara interim? Teras ngahubungi pengacara dina Law & More.

Naha nyewa pengacara interim ti Law & More?

Tingkat Pangetahuan

Tingkat Pangetahuan

Ahli hukum interim tina Law & More parantos di tingkat pengetahuan

Moal reureuh

Moal reureuh

Entong tinggaleun ngerjakeun sareng nyewa pengacara anu interim

Pangetahuan hukum

Pangetahuan hukum

Pengacara interim kami ogé gaduh pengetahuan pengacara

Geuwat nyebarkeun

Geuwat nyebarkeun

Nangkep gawé liwat waktos salaku pengacara interim kami tiasa nyebarkeun langsung

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl