BUTUH PENGACARA INTERIM?
ASKU UNTUK PENTING

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Metoda gawé kami ensures yén 100% tina klien kami
nyarankeun kami sarta yén kami dipeunteun rata-rata kalawan 9.4

/
Pengacara samentawis
/

Pengacara samentawis

Naha anjeun peryogi pengacara dina perusahaan anjeun samentawis? Pastikeun perusahaan anjeun ngagaduhan dukungan hukum anu cekap sareng nyauran dina pengacara anu interim ti Law & More geuwat. Alesan pikeun nyewa pengacara interim béda-béda pikeun unggal perusahaan. Éta mungkin yén anjeun gaduh parobihan dina perusahaan anjeun, padamelan anu gering, anjeun badé ngerjakeun kana karya anu langkung ageung atanapi anjeun badé mastikeun yén hiji proyek bakal saé. Sagala jinis masalah béda tiasa direngsekeun ku nyewa pangacara interim ti Law & More. Masalah-masalah ieu tiasa nyababkeun perusahaan anjeun henteu ngalakukeun maksimal sareng anu tiasa ngagaduhan akibat négatip. Tujuan utama nyewa pengacara samentawis nyaéta ngajamin kualitas perusahaan anjeun. Ieu tiasa dilakukeun kusabab anjeunna masihan tampilan anu énggal sareng seger di perusahaan anjeun. Kusabab pengacara ogé tiasa nyandak kaputusan bebas langkung gampang, anjeun henteu kedah ngantosan lami-lami pikeun nyandak pilihan.

Ngiring pengacara interim

simkuring di Law & More yakin éta penting yén aya pagelaran balikan nalika anjeun nyewa pengacara interim. Éta sababna urang gaduh pengacara kalayan taun-taun pangalaman anu ogé gaduh pengetahuan khusus ngeunaan pengacara dina hukum, ku kituna anjeun tiasa nyebarkeun aranjeunna langsung. Salaku conto, anjeun badé ngamimitian proyek, naha anjeun ngarencanakeun reorganisasi atanapi anjeun nyandak cuti samentawis henteuna? Teras nelepon di salah sahiji Law & Moreahli hukum samentawis.

Naha nyewa pengacara interim ti Law & More?

pangaweruh

Tingkat Pangetahuan

Ahli hukum interim tina Law & More geus aya dina tingkat pangaweruh.

Moal reureuh

Moal reureuh

Entong katinggaleun damel sareng nyéwa pengacara interim.

Pangaweruh Hukum

Pangetahuan hukum

Pengacara interim urang ogé gaduh pangaweruh ngeunaan pengacara.

regu

Geuwat nyebarkeun

Nyekel padamelan anu telat sabab pengacara interim urang tiasa langsung ditugaskeun.

"Dibahas dina bubuka ngobrol rencana aksi jelas. Aub sareng tiasa empati sareng masalah klien ”

Nalika anjeun nyewa pengacara perusahaan interim, penting yén pengacara ieu tiasa dikaluarkeun dina perhatosan singget. Kami di Law & More narékahan pikeun mastikeun yén ahli hukum perusahaan interim kami tiasa disebatkeun dina perhatosan pondok pikeun perusahaan anjeun, ku kituna anjeun tiasa neraskeun damel tanpa gangguan. Pengacara anu Law & More ngabantosan anjeun dina prosés hukum poe-ayeuna, tapi ogé tiasa ngalaksanakeun pagawéan anu diperkirakeun ku pengacara anu profésional. Salajengna, ahli kami tiasa gawé bareng departemén hukum anjeun sareng para penaséhat internal sareng eksternal anjeun, tapi aranjeunna ogé tiasa nyandak proyék-proyék utama dina perusahaan anjeun sareng nyayogikeun naséhat bebas. Naha anjeun peryogi pengacara interim? Teras ngahubungi pengacara dina Law & More.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

pendekatan nyukupan

Tom Meevis kalibet dina kasus éta, sareng unggal patarosan anu aya di pihak kuring dijawab gancang sareng jelas ku anjeunna. Kuring pasti bakal nyarankeun teguh (sarta Tom Meevis hususna) ka babaturan, kulawarga jeung associates bisnis.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Interim kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - [email dijaga]
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Tambih Deui - [email dijaga]

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.